Bali

Surffaus Balilla

Surffaus Balilla saa sinut todennäköisesti addiktoitumaan lajiin ja koko surffikulttuuriin!

Surffaamaan Balille tasosta riippumatta

Bali tunnetaan yhtenä maailman suosituimmista surffikohteista. Asiaa saattaa edistää se, että Balin rannikoilla vesi on kirkasta, puhdasta ja lämmintä: lämpötila hipoo tasaisesti +30°C, ja surffiseuraa löytyy aina!

Nappaa lauta kainaloon, tuputtele sinkkiä naamaan ja nauti surffista! Balilta löydät erimittaisia surffileirejä olipa tasosi sitten mikä tahansa. Vietä vain päivä surffiopetuksessa, reissaa beach hopping -tyylillä surffispotilta toiselle tai leirydy vaikka samalle rannalle viikoksi!

Joko tekisi mieli lähteä? Kurkkaa sivun alaosasta kuvia miltä surffaus Balilla näyttää ja tutustu samalla huikeisiin surffipaketteihimme! 

Per sivu
Per sivu

Balin surffimeininki kuvina

Vietä aamut ja päivät surffaten ja rentoudu illalla joogaten rannalla. Tai jos jooga ei innosta, niin rentoutuminen käy toki myös ihan vaan biitsillä makoillen aaltojen rummuttaessa rauhoittavaa musiikkiaan. Jottei koko aika menisi maleksien on vaihtoehtona tietenkin myös Kuta Beachin legendaarinen yöelämä...

Balin Surf Camp - Surffaus BalillaNäissä luukuissa kelpaa nukkua! Surf Campillä Balilla pidetään surffikurssilaisista hyvää huolta.

Kuulostaako surffaus Balilla just sun jutulta? Siinä tapauksessa valitse suosikkisi yllä olevista surffipaketeista tai kysy lisää yksityiskohdista asinatuntijoiltamme! Voit tietysti myös tulla paikan päälle suunnittelemaan: varaa alta aika juttutuokioon, niin saat suunnitelmiisi selvyyttä!

Surffaamaan Balille?
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä