Filippiinit

Vapaaehtoistyöt Filippiineillä

Vapaaehtoistyö Filippiineillä - Lähde vapaaehtoistöihin
Vapaaehtoistöistä saat itse takaisin vähintäänkin yhtä paljon kuin mitä annat paikalliselle projektille ja ihmisille. Pienillä teoilla on todella merkitystä!

Vapaaehtoistöitä joka lähtöön Filippiineillä

Löydä oma projektisi rakentamisen, opettamisen ja luonnon- ja eläintensuojelun valikoimasta. Esimerkiksi mertensuojelu-projektissa saat samalla itse sukelluskoulutuksen, eli voit lähteä tekemään hyvää ja samalla haastaa itsesi, vaikkei sinulla olisi aiempaa sukelluskokemusta.

Jos et ole varma, mikä olisi juuri se sinulle paras vapaaehtoisprojekti, ota ihmeessä yhteyttä asiantuntijoihimme, niin pohditaan yhdessä: sinulla on tieto omista toiveistasi ja vahvuuksistasi, meillä on tieto ja kokemus eri projekteista ja niiden vaatimuksista.

Lähde vapaaehtoistoistöihin Filippiineille ja koe elämäsi reissu!  

Per sivu
Per sivu

 

Vapaaehtoistöitä Filippiineillä

Vapaaehtoistyö Filippiineillä - LuonnonsuojeluParas tapa kartoittaa esim. korallien kuntoa on sukeltaa pinnan alle katsomaan itse. Marine Conservation -projektissa kartutat työn ohella omia sukellustaitojasi ja tietämystäsi meribiologiasta.

Lähde vapaaehtoiseksi Filippiineille - Mertensuojelu
Mertensuojeluprojektissa sukelluslaitteet tulevat tutuksi! 

Vapaaehtoistöissä Filippiineillä - koulu

Vapaaehtoisena voit päätyä monenlaisiin tehtäviin: hyödynnä osaamistasi ja opi uutta!

Vapaaehtoistyöt - Filippiinit
Vapaaehtoistöiden lomassa ehdit tietenkin myös nauttia Filippiinien upeista rantamaisemista, seilata vesillä ja ihailla rauhallisia auringonlaskuja.

 

Kysyttävää vapaaehtoistöistä Filippiineillä? Kaipaatko vinkkejä sopivan projektin valintaan, tietoa matkavakuutksista tai tarjouksia eri lentoreiteistä? 

Suunnitemissa Filippiinit?
Varaa aika reissusuunnitteluun

 

Ota yhteyttä