Filippiinit

Tekemistä Filippiineillä - Retket, aktiviteetit & seikkailumatkat

Seikkailumatkat Filippiineillä - Boracay Chapel Island Jos haaveissasi on reissu, jolla pääset ihastelemaan yhtä lailla paratiisirantoja, merenalaista maailmaa, vehreitä, vuorten rinteitä kulkevia vaellusreittejä ja syrjäisiä pikkukyliä, selaa ihmeessä valikoimaamme!

Mitä tehdä Filippiiniellä?

Sukelluskursseja, saarihyppelyitä, kiertomatkoja, kulttuuria, snorklausta, vaelluksia, vapaaehtoistöitä... Sen kuin valitset omasi. Liity seikkailumatkalle pienryhmään muiden reppureissaajien kanssa ja unohda huolet. Kun järjestelyt on huolehdittu puolestasi, voit keskittyä olennaiseen: reissusta nauttimiseen.

Jos kaipaat apuja sopivan seikkailumatkan valinnassa, ota ihmeessä yhteyttä reissuasiantuntijoihimme, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva Filippiinien matka.

Seikkailumatka Filippiineille alkaa tästä!

Per sivu
Per sivu

Tekemistä Filippiineillä

Seikkailumatkat Filippiineillä - Vesiputous Cebu-saarella - KILROY

Siellä täällä Filippiinien saarilla eteen tulee hypnoottisia vesiputouksia, joita katsellessa aika pysähtyy ja mieli rentoutuu. Tämä yksilö löytyy Cebun saarelta. 

Seikkaile Filippiineillä - Tee tuttavuutta kilpikonnien kanssa sukellusretkellä

Tutustu Filippiinien vedenalaisiin maisemiin sukelluksilla. Filippiineillä voit sekä suorittaa sukelluskursseja tai osallistua ns. fun diving -reissuille, jos sinulla on jo sertifikaatit kunnossa.

Seikkailu Filippiineillä - Sinulog-festivaalit Manilassa - KILROY

Opi Filippiinien monivaiheisesta historiasta ja mielenkiintoisesta kulttuurista, joka lainaa vaikutteita monelta taholta.

Boracay-purjehdus - KILROYn seikkailumatkat

Nouse laivaan, purjehdi komeissa maisemissa ja nouse sitten aika ajoin rannalle jaloittelemaan.  

 

Valmiina Filippiinien seikkailuihin? Tule käymään niin laitetaan matkasuunnitelmat toden teolla käyntiin!

Valmiina Filippiinien seikkailuihin?
Varaa aika matkasuunnitteluun
Ota yhteyttä