Z Hostel

Z Hostel - Manila, Filippiinit
Alk. EUR 23

Kohokohdat

  • Manilan paras hostelli
  • Bileitä joka viikko
  • Hintaan kuuluva WiFi
  • Lakanat & pyyhkeet

Sisältää

  • One-way-lentokenttäkuljetus
  • 1 yö dormihuoneessa
  • Aamupala
Lähdössä Filippiineille? Lento Manilaan takataskussa, mutta entäs sitten? Hoida homma tyylikkäästi ja aloita Filippiinien seikkailusi ilman härdelliä. Varaa starttipaketti, jonka turvin siirryt onglemitta kentältä hostellille, yövyt Manilan parhaassa hostellissa ja nautit vielä aamiaisenkin ilman enempiä järjestelyitä.

Starttipaketti - 1 yön yöpyminen

Unohda lentokentällä taksin metsästys ja sopivan hinnan pähkäily. Pitkän lentomatkan jälkeen on huomattavasti kätevämpää vain hypätä valmiiksi sovittuun kyytiin ja ottaa ensituntumaa reissukohteeseen kaikessa rauhassa taksin takapenkillä. Pääset hostellille ilman ylimääräisiä mutkia, jossa pääset eroon rinkastasi ja sitten oletkin jo valmis vaikka suuntaamaan kaupungille.

Sijainti

Z Hostel sijaitsee Don Pedro -nimisellä kadulla, jonka ympäristössä on useita mielenkiintoisia ruokapaikkoja, baareja ja kahviloita. Alue on Makati Cityn keskustaa ja siitä on hyvää vauhtia kehittymässä todellinen elämää kuhiseva keskus. Makati on Metro Manilan business-kulmaus, mutta se on myös gastronominen hotspot. Niin ja lähistöltä löytyy myös 2 valtavaa ostoskeskusta.

Infoa Manilan Z Hostellista

Z hostel on kuuluisa kattoterassinsa ansiosta – katolta avautuu komeat näkymät Manilan ylle. Iltaisin terassi muuntuu nopeasti baariksi, jossa musiikki soi ja ihmiset ilakoivat! Täydellinen paikka tutustua uusiin tuttavuuksiin. Kattoterassin lisäksi hostellissa on myös muita yhteyisiä tiloja, kahvila sekä ympärivuorokautinen vastaanotto. Saat siis menovinkkejä niin Manilaan kuin muuallekin Filippiineille halutessasi aikka keskellä yötä.

Majoitusvaihtoehdot

Valitse majoitus budjettisi mukaisesti: edullisimmaan pääset sekadormissa (naisia ja miehiä). Vaihtoehtoina on myös vain naisille tarkoitettu dormi sekä yksityishuoneita. 

Aamiainen sisältyy kaikkiin huonevaihtoehtoihin.

Tämä starttipaketti sisältää yhden (1) yön yöpymisen. Tarvitsetko lisäöitä? No problem, kerro meille, minkämoiset ovat suunnitelmasi, niin teemme varaukset puolestasi. 

Manilan starttipaketti - Z Hostel Manila Hostellin kattoterassilta on komeat näkymät.

Starttipaketti Manila - Z Hostel Manila Z Hostellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee kahvila.

 

Z Hostelli kartalla

 

 

Ota yhteyttä