Filippiinit

Lennot Filippiineille

Buukkaa lennot Filippiineille tästä ja sitten vain reissua suunnittelemaan! Suoran menopaluun varaat helposti itsekin, mutta jos etsit suoraa menopaluuta monimutkaisempia reittejä, ota yhteyttä, niin räätälöidään lentoreitti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi

 

Halvat lennot Filippiineille - Paratiisi odottaa!

Lennot Filippiineille
Filippiinien biitsit, aurinko ja täydellisyyttä hipovat sukellusspotit kutsuvat reissaajaa, äläkä unohda merten suojeluun liittyvää vapaaehtoistyötä. Aloita huima seikkailu paratiisissa hankkimalla lennot Filippiineille!

Filippiinit stoppina maailmanympärimatkalla?

Onko Filippiinit vain yksi stoppi reitilläsi maailman ääriin, ympäri ja takaisin? Autamme toki ns. yksinkertaisten menopaluulentojen kanssa, mutta erityisesti, jos suunnittelet useamman kaupungin reissua, kannattaa olla yhteydessä. Tule kuulemaan, milloin on paras aika reissata Filippiineillä ilmaston, hintatason tai vaikkapa paikallisten festareiden osalta.

Jos varaat lentolippuja itse, muista testailla eri viikonpäiviä matkapäiviksi, sillä hinnoissa saattaa olla yllättäviäkin eroja ihan jo yhtä päivää muuttamalla. 

Hommaa lennot Filippiineille tai buukkaa aika asiantuntijoidemme pakeille. Autamme kaikessa mahdollisessa matkasuunnitteluun liittyvässä aina lennoista pakkausvinkkeihin, vakuutusinfosta majoitussuosituksiin ja säätiedoista matkatärppeihin. 

Lennot & paljon muuta
Tervetuloa
Ota yhteyttä