Sri Lanka & Kaakkois-Aasia

Matka Sri Lankaan ja Kaakkois-Aasiaan
Tällä Sri Lankan ja Kaakkois-Aasian matkalla vierailet sellaisissa must see -kohteissa kuin Singaporessa, Malesiassa, Thaimaassa ja Laosissa. Astu elämäsi seikkailuun!

Reissun reitti:

Helsinki – Colombo – Unawatuna – Colombo – Bangkok – Surat Thani – Krabi – George Town – Cameron Highlands – Kuala Lumpur – Melaka – Singapore – Bangkok – Chiang Mai – Chiang Khong – Muang Pakbeng – Luang Prabang – Van Vieng – Vientiane – Hanoi – Helsinki 

Ensimmäinen etappi tällä eksoottisella reissulla on maaginen Sri Lankan saarivaltio. Heittäydy kulttuurin vietäväksi Colombossa ja rentoudu jollakin Unawatunan uskomattomista hiekkarannoista.

Sri Lankasta matka jatkuu Bangkokin yötä päivää sykkivän metropolin ja vuodenajasta riippuen Krabin tai Koh Samuin kautta henkeäsalpaavaan Malesiaan. Nauti kupillinen teetä teeviljelmistään tunnetuilla Cameron Highlandseilla ja sulaudu suurkaupungin vilinään Kuala Lumpurin miljoonakaupungissa. 

Malesian jälkeen vuorossa on minibreikki ultramodernissa Singaporessa. Lennä takaisin Bangkokiin, josta starttaa reissun viimeinen, Thaimaan ja Laosin läpi kulkeva etappi. Tee ostoksia Chiang Main yömarketeilla, vieraile Laosin vanhassa pääkaupungissa Luang Prabangissa ja tutustu Van Viengin kaupungin lähellä sijaitseviin luoliin. 

Temppeli Chiang Maissa

Reissusuunnitelma:

  • Lento Helsinki - Colombo
  • 6 päivän kiertomatka Colombossa ja rantakaupunki Unawatunassa (sis. majoituksen, aamiaisen ja kuljetukset)
  • Lento Colombo - Bangkok
  • 14 päivän kiertomatka Bangkokista Singaporeen (sis. majoituksen ja osan aterioista)
  • Lento Singapore - Bangkok
  • 4 yötä Bangkokissa
  • 14 päivän kiertomatka Thaimaassa ja Laosissa (sis. majoituksen ja osan aterioista)
  • Lento Hanoi - Helsinki

Alkaen-hinta sisältää opiskelijahintaiset lennot ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja alle 30-vuotiaille nuorille. Reissu on kuitenkin saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ei-opiskelijoiden hintatietojen saamiseksi. HUOM! ISIC-kortti ei sisälly reissun alkaen-hintaan.

Kiertomatka | Sri Lanka & Kaakkois-Aasia

Alk. 3880,- / HLÖ
Kiertomatka | Sri Lanka & Kaakkois-Aasia
Kesto: 5 viikkoa
Koe unelmakohteet Sri Lanka ja Kaakkois-Aasia samassa paketissa! Seikkaile koskemattomilla rannoilla sekä Thaimaan, Malesian ja Laosin maaseuduilla, ja tutustu Singaporen moderniin kaupunkivaltioon.
Kysy lisää reissusta ja varaa omasi

 

Valmiina unelmiesi reissuun? Varaa tämä matka sellaisenaan, tai muokkaa siitä unelmiesi reissukokonaisuus yhdessä reissuasiantuntijoidemme kanssa. 

Reissun päälle?
Me autamme!

  

Ota yhteyttä