Etelä-Afrikka & Kaakkois-Aasia

Matka Etelä-Afrikkaan ja Kaakkois-Aasiaan
Miltä kuulostaisi matka Etelä-Afrikkaan ja Aasiaan? Mahtavalta tietenkin! Laita ensin hyvä kiertoon tekemällä vapaaehtoistöitä Etelä-Afrikassa, ja suuntaa sen jälkeen viiden viikon kiertomatkalle Kaakkois-Aasian paratiisikohteissa. Mitä vielä odotat, eikun menoks!

Reissun reitti:

Helsinki - Kapkaupunki - Bangkok - Siem Reap - Angkor Wat - Phnom Penh - Sihanoukville - Cần Thơ - Ho Chi Minh City - Nha Trang - Hoi An - Huế - Hanoi - Halonginlahti - Vientiane - Van Vieng - Luang Prabang - Muang Pakbeng - Chiang Khong - Chiang Mai - Bangkok - Koh Samui - Koh Tao - Phuket - Helsinki

Etelä-Afrikan ja Aasian matkan ensimmäinen etappi on Kapkaupunki ja neljän viikon vapaaehtoistyöprojekti Sunshine Educare -nimisessä esikoulussa ja oppimiskeskuksessa. Huolehdi ja opeta aurinkoisia 1-6-vuotiaita lapsia, joilta ei energiaa puutu! Varaudu nauramaan ja hymyilemään niin, että poskipäissä tuntuu. 

Hyvänteon jälkeen käännä kurssi kohti Kaakkois-Aasiaa. Osallistu 30 päivän kiertomatkalle, jonka aikana tutuiksi tulevat niin Angkor Watin temppelialue, Halonginlahti kuin Chiang Main vehreä luonto. Päätä reissu 6 päivän sukelluskurssiin Thaimaan Koh Taon paratiisisaarella!

Reissusuunnitelma

  • Lento Helsinki - Kapkaupunki
  • 4 viikon vapaaehtoistyöprojekti Kapkaupungissa (sis. majoituksen ja kaikki ateriat)
  • Lento Kapkaupunki - Bangkok
  • 3 yötä Bangkokissa 
  • 30 päivän kiertomatka Kaakkois-Aasiassa (sis. majoituksen ja osan aterioista)
  • Lento Bangkok - Koh Samui
  • 6 päivän sukelluskurssi Koh Taolla (sis. dormimajoituksen)
  • Lento Phuket - Helsinki

Alkaen-hinta sisältää opiskelijahintaiset lennot ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja alle 30-vuotiaille nuorille. Reissu on kuitenkin saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ei-opiskelijoiden hintatietojen saamiseksi. HUOM! ISIC-kortti ei sisälly reissun alkaen-hintaan.

Vapaaehtoistyö & kiertomatka | Etelä-Afrikka & Kaakkois-Aasia

4562,- / HLÖ
Vapaaehtoistyö & kiertomatka | Etelä-Afrikka & Kaakkois-Aasia
Kesto: 2 kuukautta
Laita hyvä kiertoon Etelä-Afrikassa! Työskentele neljä viikkoa vapaaehtoisena paikallisessa koulussa. Tutki tämän jälkeen viiden viikon ajan Kaakkois-Aasian must-see -kohteita ja opettele sukeltamaan Thaimaan Koh Taolla.
Kysy lisää reissusta ja varaa omasi

 

Unohda harmaa arki ja lähde unelmiesi reissuun! Varaa yllä esitelty reissu sellaisenaan tai muokkaa siitä juuri omannäköisesi reissukokonaisuus yhdessä reissuasiantuntijoidemme kanssa!

Valloittamaan maailmaa?
Me autamme!

 

Ota yhteyttä