Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti - Matka Uuteen-Seelantiin
Tällä Uuden-Seelannin matkalla sukellat pää edellä luonnonkauniisiin maisemiin ja vilkkaisiin kaupunkeihin. Tutustu muun muassa maori-kulttuuriin, kuumiin lähteisiin sekä Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogiasta tuttuihin spotteihin!

Reissun reitti:

Helsinki - Auckland - Rotorua - Taupo - Napier - Wellington - Picton - Nelson - Franz Josef - Queenstown - Milford Sound - Queenstown - Tekapo - Christchurch - Rarotonga (Cookinsaaret) - Helsinki

Tämän Uuden-Seelannin matkan avainsana on joustavuus. Kierrä Pohjois- ja Eteläsaarta kätevästi hop-on hop-off -bussipassilla, jolloin voit viettää jokaisessa kohteessa juuri niin kauan aikaa kuin vain haluat. Tutustu Wellingtonin kulttuuritarjontaan, pyöräile Nelsonin henkeäsalpaavissa maisemissa ja seilaa pitkin kuvankaunista Milford Sound -vuonoa!

Pohjois- ja Eteläsaaren kiertomatkan jälkeen kruunaa reissusi rentoutumalla Cookinsaarilla. Valkoista hiekkaa, palmupuita ja turkoosia vettä, mitä sitä lomallaan muuta kaipaisikaan?

Reissusuunnitelma:

  • Lento Helsinki - Auckland
  • 1 yö Aucklandissa
  • Kiertomatka hop-on hop-off -bussipassilla Aucklandista Christchurchiin (ei sisällä majoitusta)
  • Lento Christchurch - Rarotonga (Cookinsaaret)
  • Lento Rarotonga - Helsinki

Alkaen-hinta sisältää opiskelijahintaiset lennot alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja alle 31-vuotiaille nuorille. Reissu on kuitenkin saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä reissuasiantuntijoihimme ei-opiskelijoiden hintatietojen saamiseksi. HUOM! ISIC-kortti ei sisälly reissun alkaen-hintaan.

Kiertomatka | Uusi-Seelanti

Alk. 2162,- / HLÖ
Kiertomatka | Uusi-Seelanti
Kesto: 1 kuukausi
Uuteen-Seelantiin tiivistyy kauneuden syvin olemus: jylhiä vuoria, kirkasvetisiä järviä ja vehreää luontoa. Hop-on hop-off –bussipassilla tutustut reissun nähtävyyksiin juuri niin pitkän kaavan mukaan kuin vain haluat.
Kysy lisää reissusta ja varaa omasi

 

Vastaa Uuden-Seelannin kutsuun ja lähde yllä esiteltyyn reissuun tai käytä sitä inspiraationa unelmamatkaasi varten! Reissuasiantuntijat vastaavat kysymyksiisi ja auttavat reissusuunnittelun kanssa.

Seikkailemaan Uuteen-Seelantiin?
Ota meihin yhteyttä!

 

Ota yhteyttä