Matkainfo

Älä stressaa matkasuunnitelmista vaan tee matkan suunnittelusta osa reissukokemustasi. Hehkuta ja tunnelmoi jo etukäteen - näin saat reissuusi lisäpituutta! Matkainfo-sivut auttavat alkuun ja loput vinkit ja neuvot saat ottamalla yhteyttä!

Matkan suunnittelu

Netti on täynnä tietoa, mielipiteitä, ehdotuksia, tarjouksia ja suosituksia joten tiedon puutteeseen ei matkalle lähtö ainakaan kaadu.  Kohdevaihtoehtoja ja matka-aktiviteetteja löytyy jokaisen makuun, joten ensimmäinen hommasi – ja mahdollisesti se vaikein – on keksiä, mitä haluat matkallasi kokea ja nähdä.

Matkasuunnittelua auttamaan olemme koonneet parhaat neuvot reissaamisen asiantuntijoiltamme: meillä riittää omasta takaa kasapäin käytännön vinkkejä budjetointiin, matkareittiinaktiviteetteihinreissuajankohtaan ja vaikka mihin.

Matkasuunnittelu - KILROY

Suunnittele ja jätä suunnittelematta

Kun mielen valtaa vimma lähteä maailmalle ja matkakuumemittari räjähtää käsiin, pohdi muutamat yksityiskohdat valmiiksi ja sukella sitten seikkailuun.

Jokaista matkapäivää ja yksityiskohtaa ei kannata suunnitella etukäteen valmiiksi asti ja niihinkin päiviin, joihin lataat suunnitelmia, kannattaa jättää ilmaa. Pelivarasta huolimatta, kun mietit peruskuviot valmiiksi, vältyt turhilta kulueriltä ja ikäviltä yllätyksiiltä ja voit reissun päällä keskittyä olennaiseen huolehtimisen ja käytännönjärjestelyiden sijaan. 

Toki kannattaa etukäteen miettiä, mitä perhejuhlia ei ole varaa jättää välistä ja kuinka hoitaa esim. koulu-, työ- ja asuntoasiat; mitä viisumeita ja rokotuksia tarvitset ja onko vakuutukset kunnossa, mutta älä turhaan kasaaa reissusuunnittelusta isoa työlistaa.

Matkainfo - Trekkaa Intiassa, Ladak Leh

Nyt kun kerran olet jo luovuttanut turhan vastaan pyristelyn ja todennut, että reissaaminen todennäköisesti pilaa elämäsi – mutta pilatkoon – niin aloita matkasuunnitelu!  

Kaikki tämä voi tuntua melkoiselta pähkinäsäkiltä purtavaksi, etenkin jos olet lähdössä matkalle ensimmäistä kertaa. Vaan ei huota, etene yksi asia kerrallaan.

Ja ennen kaikkea muista, että matkasuunnittelu on hauskaa hommaa, joten nauti matkastasi jo suunnitteluvaiheessa!

Ota yhteyttä