Halvat lennot

Etsi lentoja

Lippusi

Jos matkaasi kuuluu enemmän kuin viisi kohdetta, ota yhteyttä KILROYn reissuasiantuntijoihin. He räätälöivät kaikki monimutkaisemmat reitit.

12+

2-11-v.

Alle 2-v.

Etsi
Halvat lentoliput kaikkialle maailmalle! Varaa itse tai pyydä reissuaasiantuntijoilta tarjous.

Lentolippujen varaus on varsin keskeinen osa matkaa, joten tässäpä hieman inspiraatiota ja infoa tähän reissun kannalta tärkeään asiaan. Ja aina voit tietenkin kysyä lisää!

Buukkaa ja lähde maailmalle

Voit varata lennot itse netistä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää reissu- ja lentoasiantuntijoitamme joko puhelimitse, sähköpostitse tai myymälässä paikan päällä.

Yksinkertaiset menopaluut on helppo varata itse, ja usein lentoyhtiöiden nettikauppoihin tarjoamat hinnat ovat ne kaikkein edullisimmat. Nettikaupasta ei kuitenkaan voi varata kaikkia lentokohteita ja -reittejä, ja vain osa opiskelijalipuista on näkyvillä verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi kohdetta, suunnitelmissasi on lentää useihin kaupunkeihin tai haluat pysähtyä matkan varrella, ota yhteyttä, niin etsimme lennot haluamillesi reiteille.

Halvat lennot maailmalle - KILROY

Stopover - Hyödynnä pysähdys

Koneenvaihto on tylsimmillään seuraavan lennon odottelua kylmällä lentokentällä. Onneksi siihenkin on parempi vaihtoehto. Lipusta ja lentoyhtiöstä riippuen voit yleensä pysähtyä myös koneenvaihtokaupungissa muutamaksi päiväksi tai jopa viikoksi. Eräiden lentoyhtiöiden kautta tämä onnistuu ilmaiseksi, toiset veloittavat nimellisen maksun. Suosittuja stopover-kohteita ovat muun muassa IslantiDubaiThaimaaHongkongSingaporeMiami ja New York.

Stopover-lippuja voi varata vain matkamyymälöistämme tai puhelimitse.

Lennot maailmalle KILROYlta

Valmiina seikkailuihin? Varaa alta aika reissusuunnitteluun, niin etsitään yhdessä parhaat mahdolliset reitit ja seikkailut matkan varrelle!

Suunnitelmat auki?
Varaa aika reissusuunnitteluun!
Ota yhteyttä