Opiskelijalippu maailmalle

Opiskelijalippu KILROYlta - Halvat lennot nuorille ja opiskelijoille

Haluatko seikkailla maailmalla, nähdä ja kokea kaiken mahdollisen ja hämmästyä toinen toistaan upeimmista maisemista? Haluatko matkustaa, mutta opiskelijabudjetti rajoittaa unelmiasi?

Me KILROYlla olemme erikoistuneet juuri opiskelijoiden reissuihin ja siksi löydät meiltä nuorille suunnattujen seikkailumatkojen lisäksi opiskelijalippuja, joilla lentää oikeastaan mihin päin maailmaa tahansa – ja vieläpä hyvillä alennuksilla. Säästät esimerkiksi maailmanympärilennoista satoja, jopa tuhansia euroja!

Nuoruus ja opiskeluaika on mahtavaa aikaa, joten älä anna pienten hidasteiden rajoittaa elämääsi – hanki opiskelijalippu maailmalle!

Opiskelijalipulla matkustat edullisesti yhteen suuntaan tai vietät meno-paluulipulla kohteessa vaikka kokonaisen vuoden. Mikä parasta, opiskelijalipun matkustuspäivät ovat useimmiten muutettavissa ja matkustusehdot ovat muutoinkin ns. tavallisia lippuja joustavammat.

Opiskelijalippu maailmalle - Miten olisi vaikka Indonesia?

Mitä etua on opiskelijalipusta? 

Opiskelijalippu ei toki aina ole edullisin vaihtoehto. Erityisesti lyhyillä lentomatkoilla lentoyhtiöiden opiskelijatarjoukset eivät juurikaan eroa normaalihinnoista, mutta jos kaipaat lentoihin joustavuutta ja haluat reissata päivämäärät avoinna, niin silloin opiskelija- ja nuorisoliput ovat käteviä – myös lyhyen lentomatkan reissuillasi. Ostitpa lippusi sitten mistä tahansa, tarkistathan aina lentolippujen ehdot tarkkaan. Jälkikäteen tehdyistä muutoksista voi syntyä isojakin kustannuksia.

Opiskelijalippu on suunniteltu nimenomaan opiskelijareissuun: road tripin kestoa voi olla vaikea määrittää, ja entä jos viihdytkin Balin aalloilla kauemmin kuin olit alunperin suunnitellut? Tai jos haluatkin jatkaa Väli-Amerikan seikkailujasi vaikkapa kielikurssilla Costa Ricassa?

Juuri näistä syistä opiskelijalipussamme (myös nuorille alle 31v ei-opiskelijoille) on erityisehdot:

  • Lippu on voimassa vähintään 12 kuukautta lähtöpäivästä
  • Matkapäivät, ja lipusta riippuen jopa matkareitit, ovat muutettavissa tavallista joustavammin
  • Stopover-edut
  • Edullisemmat yhdensuuntaiset lennot Standard-lippuhin verrattuna
  • Eri reittipätkiä voi yhdistellä yhdeksi isoksi matkaksi lähes rajattomasti.

Opiskelijan oma lentolippu on loistava vaihtoehto, jos suunnittelet pidempää reppureissua, maailmanympärimatkaa, välivuotta tai opiskelua ulkomailla

Mistä voin ostaa opiskelijalippuja?

Löydät erikoisehdoin varustetut opiskelijahintaiset liput vain myymälöistämme ja hakukoneestamme

HUOM! Nämä nuoriso- ja opiskelijaliput näkyvät vain täällä meidän hakukoneessa, eivätkä siis ilmesty muiden varaussivustojen puolella. 

Tunnistat opiskelijalipun nettikaupassamme eri lippuvaihtoehtojen joukosta keltaisesta palkista. Samassa yhteydessä on myös kerrottu kyseisen lipun ikärajat.

Standard-lippu 

Opiskelijalippujen lisäksi meillä on myynnissä ns. tavallisia lentolippuja. Nämä ovat niitä lentolippuja, jotka löydät mistä tahansa netin lentohakusivulta.

Standard-lippua ei ole ikärajoitettu, sen voi ostaa kuka tahansa. Lippu on yleensä säännöiltään rajoitettu, eli sen päivämääriä ja reittejä voi olla vaikea, tai jopa mahdoton, muuttaa jälkikäteen. Sekä perilläolo- että matkustusaika ovat yleensä rajoitettuja. Lipun voi kuitenkin saada todella edullisesti, varsinkin jos on ostoksilla hyvissä ajoin. Kun tiedät tarkkaan, mihin olet matkaamassa ja kuinka pitkäksi aikaa, säästät Standard-lipulla rahaa matkakassaan. Nettikaupassa Standard-lipun tunnistat mustasta yläpalkista.

ISIC - Kansainvälinen opiskelijakortti ISIC-kortti on ainoa maailmanlaajuisesti tunnustettu opiskelijatodistus, ja siksi  lentoyhtiöt myöntävät opiskelijahinnat vain ISIC-kortin haltijoille. 


Entä se matkasisältö? Kurkkaa ideoita alta, ja mene vielä kun ehdit!
 

Matka maailman ympäri   Lue lisää Working Holidaysta

 

   
Lähde vapaaehtoistöihin   Muut seikkailut

    

Haluatko lähteä lentoon?
Kysy kysymykset ja pyydä tarjous

 

Ota yhteyttä