Multi stop - Uusi-Seelanti ja Aasia

Multi stop Uusi-Seelanti ja Aasia - KILROY
Alk. EUR 1 680,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Onko haaveenasi reissu mahdollisimman kauaksi? Miten olisi Australia ja Uusi-Seelanti? Matkan pituus kilometreissä ei aina ole se ratkaiseva tekijä, mutta etäisyys antaa perspektiiviä ja ainakin tällä reitillä se tarkoittaa myös tolkuttomasti eri maisemia ja mahdollisuuksia vaikka minkämoisiin kokemuksiin.

Pysähdy Dubaissa tai jatka matkaa nopealla koneenvaihdolla ja aloita sitten todellinen seikkailumatkasi Uudesta-Seelannista. Veryttele kroppasi hereille ja anna itsellesi päivä tai pari lepoa pitkän lennon jälkeen. Vuokraa sitten matkapaku, jolla toteutat huikean road tripin!

Road trip -reissut ovat ehdottomasti paras tapa nähdä ja kokea uskomattomien maisemien ja lukemattomien aktiviteettien Uusi-Seelanti, joten hyppää ratin taakse ja suuntaa Aucklandista Christchurchiin. Pidä taukoa milloin haluat ja mene minne huvittaa – elä hetki kiertolaiselämää ja nauti täydestä vapaudesta! Road trippailu on hyvä reissumuoto, kun pääset Sydneyhin – kaupungissa on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, mutta myös Sydneyn ulkopuolla reissaajaa odottaa hulppeat maisemat, joista pääset nauttimaan kätevimmin matkapakulla kruisaillessa. Vaihtoehtoisesti voit tietenkin jättää ajamisen muille ja ostaa itsellesi kätevän bussipassin.

Aussiseikkailujen jälkeen vuorossa on Bangkokin hulinaa ja herkullisia ruokaelämyksiä. Reissaa läpi Thaimaan aina Indonesian Balille asti, ja nouki matkalta muistoja ja tarinoita kotiväelle jaettavaksi. Balilla kannattaa vielä huilia ja juhlia kunnolla ennen kuin nouset taas koneeseen ja suuntaat Dubain kautta kotiin.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki - Kööpenhamina – Dubai – Auckland // Christchurch – Sydney – Bangkok // Bali – Dubai - Kööpenhamina – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Multi stop Uusi-Seelanti ja Aasia - KILROY

Muokkaa reittiä

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Matkapakuvaihtoehtoja Uuden-Seelannin road trippailuun:

Cabana Campervan

Cabana Campervan
Cabana-matkapaku on ykis Jucyn suosituimmista malleista Uudessa-Seelannissa. Matkapaku on täydellinen menopeli kahdelle. Road trippailu läpi Uuden-Seelannin on seikkailu, jota ei kannata jättää väliin!
Lue lisää

Condo Campervan

Condo Campervan
Condo-matkapakussa on Cabanaan nähden enemmän tilaa: tällä versiolla road trip -matkallesi mahtuu sinun lisäksesi 3 kaveria. Reissuporukan lisäksi matkassa kulkee kaikki tarpeellinen - menopeli ja majoitus samassa paketissa!
Lue lisää


Lippuehdot
Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Mutta ei huolta, vaikka olisitkin vanhempi tai jo koulusi käynyt: tavallisesti lippuja on saatavilla kaikenikäisille – käyttöehdot vain saattavat olla hieman erilaise. Ota yhteyttä, niin kuulet ehdoista ja hinnoista.

Voimassaolo
Tämä multi stop -lippu on voimassa 12 kuukautta, joten ehdit hyvin pysähtelemään matkan varrella. 

Mitä jos suunnitelmani muuttuvat matkan aikana?
Aina kun haluat tehdä muutoksia jo ostetun lipun päivämääriin tai lentoreittiin, lähetä meille muutospyyntö. Huomaathan kuitenkin, että muutoksia ei voida taata, vaikka lippusi sallisikin muutokset: muutokset ovat aina riippuvaisia saatavuudesta.

 

Kysyttävää monen pysähdyksen lennoista? Miksi varata kaikki kerralla, kuinka hyvät ovat muutosmahdollisuudet ja mikä onkaan se hinta niille haluamillesi päivämäärille? Kysy kaikki kysymyksesi lentoasiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä