Maailmanympärimatka - Urbaaniseikkailu

Maailmanympärimatka - Urbaaniseikkailu - KILROY
Alk. EUR 1 180,- / Henkilö
Reissujen parhautta ei mitata lentoetappien määrällä vaan seikkailuilla, joita matkan aikana koet! Tämä urbaaniseikkailu pitää sisällään vain muutaman hetken koneessa, mutta reitin varrella on loputtomasti mahdollisuuksia. Starttaa Vietnamista taivaallisten ruokien ääreltä, ja jatka sitten matkaa Filippiinien rantaparatiiseihin ja riisiterasseille. Reitti päättyy Pohjois-Amerikkaan: tutustu ensin hyvän fiiliksen San Franciscoon ja toteuta sitten ultimate road trip USA:n halki aina New Yorkiin asti!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Ho Chi Minh City – Manila – San Francisco // New York – Helsinki 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa

Varaa aikaa tälle reitille 1–3 kuukautta. 

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Muille hinta alk. 1545€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

1. Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City tunnetaan myös nimellä Saigon, mutta kutsuitpa sitten tätä tämän reitin ensimmäistä etappia millä nimellä tahansa, on se jotakuinkin täydellinen startti maailman valloituksellesi. Vietnamilainen ruoka on taivaallista, joten herkuttele kulttuuritutkimuksen nimissä!

Vietnam, Ho Chi Minh City - Matka maailman ympäri - KILROY

2. Manila, Filippiinit

Next up: upea Manila! Täällä koet filippiiniläistä kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Miljoonakaupungin vilinästä löydät monenkirjavan shoppailu- ja kulttuuritarjonnan, tyylikkäitä klubeja, puistoja ja leppoisia kahviloita. Kolua Manilan Chinatown, kipua Pinatubo-tulivuorelle tai käy katsomassa filippiiniläistä balettiesitystä. Kaupunki toimii myös loistavana tukikohtana muun Filippiinien valloittamiselle, sekä veden yltä että alta...

Manila, Filippiinit - Maailmanympärimatka - KILROY

3. San Francisco, USA

Hipit ja finanssijupit vierekkäin – tervetuloa San Franciscoon! Rentoudu päivisin, juhli öisin. San Francisco on täynnä kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita, vaelluksia ja seikkailuja. Viivy niin kauan kuin ehdit – kaupungista löytyy uusia kulmia, kahviloita ja uusi lempipaikkoja joka päivä. Kun sitten olet valmis jatkamaan matkaa, vuokraa auto ja aloita road trip mantereen halki aina New Yorkiin asti!

Maailmanympärimatka - San Francisco, Lombard Street - KILROY

4. New York, USA 

New York, New York! Pyöri Keskuspuistossa, löydä oma suosikki-diner ja heittäydy New Yorkin loputtomaan yöelämään. Syö hyvin, shoppaile, nauti Broadway-esityksistä ja maailmanluokan museoista, tee löytöjä kirpputoreilla ja vintage-liikkeissä. Valvo koko yö ja aloita taas uudestaan!  Times Square, New York - Matka maailman ympäri - KILROY


Heräsikö kysymyksiä?

Kaipaatko apuja oman unelmareittisi suunnitteluun? Vai onko tämä kenties jo se? Oli miten oli, ota yhteyttä, niin pääset eteenpäin reissusuunnitelmissasi!

 

Ota yhteyttä