Maailmanympärimatka - Täydellinen seikkailu

Maailmanympärimatka - Täydellinen seikkailu
Alk. EUR 3 360,- / Henkilö
Aloita maailmanympärimatkasi kevyesti road tripillä Floridassa ennen kuin suuntaat Latinalaiseen Amerikkaan, Perun ja Bolivian inkakulttuurin maisemiin. Tyynenmeren toisella puolen sinua odottaa Australian tiet ja matkapakut sekä Uuden-Seelannin upeat maisemat. Viimeistään Balilla hyppäät veteen ja surffiaalloille. Reitin viimeisillä stopeilla nautit ruoasta ja rennosta olosta Indonesiassa, modernista kaupunkielämästä Singaporessa ja ihanan hämmentävästä Intiasta.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Miami – Lima // La Paz – Santiago – Auckland // Christchurch – Sydney // Melbourne – Denpasar // Jakarta – Singapore – Delhi – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa tälle reitille aikaa 5–7 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa kaikille.

 

1. Miami, Florida, USA

Starttaa maailmanympärimatkasi trooppisesta Miamista. Nauti rannoista, tutustu alligaattoreihin ja rentoudu kaupungissa, joka on täynnä elämää suurempia persoonia – iltapäivä Miamin katukahvilassa voi olla varsin viihdyttävä ja valaiseva kokemus! Vuokraa auto ja seikkaile Miamin monikulttuurisissa naapurustoissa. 

2. Lima, Peru

Vaellus Limassa on ehdoton. Kipua huipulle ja näe maailmankuulut Machu Picchun rauniot. Verestä espanjan kielitaitoasi kielikurssilla Perussa tai haasta itsesi vapaaehtoistöihin. Perun maisemat ja seikkailut säilyvät pitkään muistoissasi!

3. La Paz, Bolivia

Bolivian tutkimusmatka on ääripäästä toiseen kulkemista: trooppista laaksoista jäisille Andeille ja alkuperäiskansojen traditioista moderniin kaupunkielämään. Koe Salar de Uyuni -suola-aavikon eristyneisyys ja rauha sekä pääkaupunki La Pazin erikoisuus. 

4. Santiago, Chile

Jatka matkaasi perinteisestä La Pazista pilvenpiirtäjien Santiagoon, Chileen. Haluatko nähdä pingviinejä ja uskomattomia maisemia? Siinä tapauksessa ennen kuin jatkat matkaasi käy vaelluksella arktisen maailman laidalla. Tai entäpä visiitti Pääsiäissaarilla...

5. Auckland, Uusi-Seelanti

Uusi maa ja uusi manner reitilläsi: tervetuloa Uuteen-Seelantiin! Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi, vuokraa matkapaku ja taita matkasi Christchurchiin tyylillä! 

6. Christchurch, Uusi-Seelanti

Valmiina todellisiin herkkuihin? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, talvi- ja kesäurheilua sekä todellisia adrenaliiniaktiviteettaja. Unohda korkeanpaikan kammosi ja heittäydy seikkailuun! Vuokraa auto ja olet jälleen – mahdollisten vapaapudotuksien jälkeen – itse kiinni ohjaksissa.  

7. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan.

8. Melbourne, Australia

Melbourne on makuelämyksistä ja yöelämästä nauttivan paikka! Kaupunki on täynnä kahviloita, baareja, yökerhoja, ravintoloita sekä pieniä ruokakojuja piiloitetuilla kujillla löytäjäänsä odottamassa. Yltäkylläisen kaupunkiosuuden jälkeen on aika seikkailla kaupungin ulkopuolella ja hypätä rattiin ikimuistoiselle road tripille

9. Denpasar, Bali, Indonesia

Maan, mantereen ja ruokakulttuurin vaihto: Balille mars! Kuvankauniit postikorttimaisemat jatkuvat täälläkin. Sukella, surffaa ja seikkaile muuten vain. Voit myös tukea paikallisia lähtemällä vapaaehtoistöihin 

10. Jakarta, Indonesia

Rentouttavan Balin jälkeen on aika siirtyä monikulttuuriseen ja vilinää täynnä olevaan Jakartaan. Shoppaa ostoskeskuksissa ja markkinoilla, eksy ihmisvilinään ja nauti. Muutaman päivän kaupunkielämän jälkeen voitkin sitten suunnata muihin Indonesian seikkailuihin.

11. Singapore, Singapore

Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Hyödynnä Singaporen tarjonta ja kokeile joka päivä jotakin uutta. Singaporesta pääset seikkailemaan kätevästi myös Malesiaan ja Thaimaahan...

12. Delhi, India

Viimeistä viedään! Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Intia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Älä yritä ymmärtää kaikkea, vaan anna Intian yllättää. Kierrä nähtävyyksiä, seikkaile tai tee vapaaehtoistöitä.  

 

Heräsikö kysymyksiä? 

Jos tämä reittiehdotus herätti kiinnostusta tai kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro meille, miten voimme auttaa unelmiesi toteutuksessa. Varaa aikaa matkasuunnitteluun ja olet jo askeleen lähempänä seuraavaa reissuasi!

Ota yhteyttä