Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

Pistä itsesi likoon ja altistu vieraille kulttuureille. Kierrä pallo seikkaillen ja anna maailman yllättää. Maailmanympärimatka avaa eteesi uudenlaisen maailman! 

Tällä sivulla voit kätevästi aloittaa maailmanympärimatkasi suunnittelun. Listaa kohteesi, kerro toiveistasi, pohdi, mitä haluat reissulla kokea ja minkälaisella budjetilla olet lähdössä toteuttamaan unelmiasi.

Kuinka suunnitella maailmanympärimatka? 

Täytä tämän sivun lopusta simppeli kaavake, jonka avulla matksuunnitelmasi lähtevät lentoon. Lisää matkaetappeja niin paljon kuin tarvitset, ja kerro sitten kommenttikentässä, mitä matkalta odotat. Saat alustavan tarjouksen lennoista ja ehdotuksia aktiviteeteista matkan varrella. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, joten aloita vaihtoehtojesi kartoittaminen!

Kerro meille:

  • Kuka olet? Kirjoita kommenttikenttään muutamalla sanalla, oletko aktiivinen, rohkea, varovainen? Oletko järjestelmällinen suunnittelija-tyyppi vai kaaoksesta nauttiva spontaani-toimija? Tai jotakin siltä väliltä?
  • Mitä haluat? Pidätkö rannalla makoilusta vai vaelluspolulla tarpomisesta? Haluatko tehdä vapaaehtoistöitä tai opiskella uutta kieltä? 

Kun tiedämme, mitä haluat reissultasi, voimme helpommin ehdottaa juuri sinulle sopivia aktiviteetteja tai mahdollisesti jopa matkakohteita, joita et ole tullut itse ajatelleeksi. 

Älä odota enää hetkeäkään. Kerro meille villeimmät reissu-unelmasi!

Matkakohteet

 

PP-KK-VVVV

PP-KK-VVVV

 

Henkilötiedot

 

 

 

PP-KK-VVVV

 

Lähetä
Ota yhteyttä