Maailmanympärimatka - Surffia & safareita

Maailmanympärimatka - Surffia & safareita - KILROY
Alk. EUR 2 702,- / Henkilö
Maapallon puolelta toiselle - niin kuin maailmanympärimatkalla kuuluukin! Tällä reitillä yhdistät kätevästi Etelä-Afrikan safarit ja Australiassa, Havaijilla ja Losissa surffauksen. Toki reitin varrelle mahtuu paljon muutakin: Uuden-Seelannin huikeat maisemat ja aktiviteettimahdollisuudet, Fidzin paratiisirannat ja San Franciscon boheemi fiilistely. Joko mennään?

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Kapkaupunki // Johannesburg – Sydney // Brisbane – Christchurch // Auckland – Nadi – Honolulu – Los Angeles // San Francisco – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa tälle reitille aikaa 3–5 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa kaikille. 

1. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka 

Kapkaupungissa riittää seikkailuja moneen makuun. Voit myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä esimerkiksi pingviinien tai valkohaiden parissa. Kapkaupungin ehdottomiin aktiviteetteihin kuuluu myös vaellus Pöytävuorelle. Näkymät huipulta ovat todellakin vaivan arvoiset!  

Maailmanympärimatka - Etelä-Afrikka - KILROY

2. Johannesburg, Etelä-Afrikka 

Etelä-Afrikassa safari on ehdoton kokemus ja siitä on hyvä aloittaa Johannesburgin osuutesi. Vieraile Sowetossa ja näe Nelson Mandelan entinen koti. Johannesburg on myös juuri se oikea paikka lähteä unohtumattomille seikkailumatkoille ennen kuin matka jatkuu kohti Kapkaupunkia.

Johannesburg, Nelson Mandela Bridge - Maailmanympärimatka - KILROY

3. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi ja kutsuu sinut urbaaniseikkailuihin! Sydneyssä riittää tekemistä niin maalla, merellä kuin ilmassakin: vaelluksia sisämaassa, purjehdusta, surffia ja sukellusta vesillä ja laskuvarjo- ja benjihyppyjä taivaalla. Muista kuitenkin myös vain olla nauttia auringosta ja rannoista! 

Matka maailman ympäri - Australia, Sydney - KILROY

4. Brisbane, Australia 

Birsbanessa aurinko paistaa aina, joten kaiva rantakamppeet esiin! Osallistu surffikurssille ja ota kaikki ilo irti upeista rannoista. Lähde trooppiselle seikkailulle: vuokraa matkapaku ja toteuta unelmiesi road trip!

Brisbane - Maailmanympärimatka - KILROY

5. Christchurch, Uusi-Seelanti

Valmiina aktiiviseen reissuelämään? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, talvi- ja kesäurheilua sekä todellisia adrenaliiniaktiviteettaja. Australian tapaan Uusi-Seelanti on täydellinen road trippailuun, joten mikä olisikaan parempi tapa siirtyä seuraavaan reissukohteeseesi kuin omaa tahtia ja maisemareittekä kulkeva road trip Aucklandiin.

Matka maailman ympäri - Uusi-Seelanti, Christchurch - KILROY

6. Auckland, Uusi-Seelanti

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä, joten jos vain saat mahdollisuuden, lähde seilaamaan paikallisten kanssa. Auckland on miellyttävä suurkaupunki, mutta jos kaupungin vilinä käy turhan intensiiviseksi, voit aina paeta esim. Albertin ja Victorian puistoihin.

Auckland, Eden-tulivuori - Maailmanympärimatka - KILROY

7. Nadi, Fidzi 

Muistithan ottaa oman riippumaton messiin? Nyt on nimittäin aika ottaa rennosti! Ota mukava asento palmupuun varjosta ja laiskottele kirja yhdessä ja drinkki toisessa kädessä. Nauti Fidzin kirkkaan turkooseista vesistä uimalla, snorklaamalla ja sukeltamalla, ja kierrä paratiisista toiseen hyppimällä saarelta toiselle. Yksinkertaisesti täydellistä.

Fidzi maailmanympärimatkalla - KILROY

8. Honolulu, Havaiji 

Havaiji on toisaalta varsin selkästi osa USA:ta ja toisaalta taas se on täysin erilainen. Lähde siis ja tee omat johtopäätöksesi erilaisuuksista ja yhtäläisyyksistä – pääasia on, että analyyseja tehdessäsi nautit upeista hiekkarannoista, surffimahdollisuuksista, hypnoottisista auringonlaskuista ja palmujen reunustavista maisemista!

Waikiki, Honolulu - Maailmanympärimatkalla Havaijille - KILROY

9. Los Angeles, USA 

Havaijilla loikoilun jälkeen vuorossa on hektinen ja tapahtumarikas Los Angeles, jossa ei kannata haaskata ainaa nukkumiseen! Pörrää aikasi kaupungilla, rantabulevardeilla ja surffiaalloilla ja vuokraa sitten auto ja kruisaile menemään vaikka sitten aina Grand Canyonille asti ennen kuin otat suunnaksi San Franciscon. 

Maailmanympärimatka, Los Angeles - KILROY

10. San Francisco, USA

Hipit ja finanssijupit vierekkäin – tervetuloa San Franciscoon! Rentoudu päivisin, juhli öisin. San Francisco on täynnä kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita ja mielenkiintoisia ihmisiä. Viivy niin kauan kuin ehdit – kaupungista löytyy uusia kulmia, kahviloita ja uusi lempipaikkoja joka päivä. 

Maailmanympärimatka, San Francisco - KILROY


Kysmyksiä?

Siltä varalta, että tämä ei ole juuri täsmälleen se reitti, josta olet aina haaveillut, ota yhteyttä ja kerro meille, kuinka tätä tulisi muokata, jotta se vastaisi kaikkiin reissu-unelmiisi! Varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun, niin katsotaan lentoliput haluamillesi päiville ja mietitään yhdessä, mitä kaikkea ehdit matkalla tehdä ja nähdä.

 

Ota yhteyttä