Maailmanympärimatka - Safareja & biitsielämää

Maailmanympärimatka - Safareja & biitsielämää - KILROY
Alk. EUR 2 386,- / Henkilö
Tämä matka maailman ympäri kuljettaa sinut toinen toistaan huikeimpiin maailmankolkkiin. Aloita maailman hämmästely Afrikasta Namibiasta ja jatka sitten Etelä-Afrikkaan. Etelä-Amerikan kohteista ensimmäisenä on vuorossa intohimoinen Brasilia, jota seuraa etapit Perussa ja Kolumbiassa. Ota vauhtia Cookinsaarille Los Angelesin kautta, ja siirry sitten taas uudelle mantereelle Uuteen-Seelantiin. Reissun päättää pysähdys Hongkongissa.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Windhoek // Johannesburg – Sao Paolo // Lima – Bogota – Los Angeles – Cookinsaaret – Auckland – Hongkong – Helsinki 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 3–5 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 33-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille. Muille hinta alk. 3350€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

1. Windhoek, Namibia

Namibia on huikea aloitus reissulle kuin reissulle eikä vähiten huimalle matkalle maailman ympäri! Tällä reitillä mennään täysillä heti alusta alkaen, joten valmistaudu todelliseen seikkailuun avoimin mielin ja rinkka täynnä intoa. Nauti Namibian luonnonpuistoista, monipuolisista safareista ja Namib-aavikon karusta kauneudesta.

Maailmanympärimatkalla Namibiaan - KILROY

2.  Johannesburg, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikassa safari on ehdoton kokemus ja siitä on hyvä aloittaa Johannesburgin osuutesi. Vieraile Sowetossa ja näe Nelson Mandelan entinen koti. Etelä-Afrikassa sinulla on myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä – samalla saat arvokasta työkokemusta monikulttuurissa työryhmissä toimimisesta.

Kruger Park, Etelä-Afrikka - Matka maailman ympäri - KILROY

3. Sao Paolo, Brasilia

Brasilian Sao Paolosta ei tekeminen lopu kesken. Moderni ja dynaaminen miljoonakaupunki on kuin toinen maailma Johannesburgin Soweton jälkeen. Jos karnevaalit houkuttelevat, pidä mielessä ettei Rio ole ainoa kaupunki, jossa taivaalta sataa värikästä paperisilppua villisti soittavan ja tanssivan karnevaalikansan päälle.

Maailmanympärimatka - Brasilia, Sao Paolo - KILROY

4. Lima, Peru 

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. Amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon.

Matka maailman ympäri - Peru, Lima - KILROY

5. Bogota, Kolumbia

Henkeäsalpaavia vaellusreittejä, viehättäviä pikkukyliä, upeita biitsejä sekä lämminhenkinen tunnelma – tämä kaikki ja paljon muuta odottaa seikkailijaa Kolumbiassa. Satsaa kielitaitoosi ja vietä hetki espanjankurssilla, ja laita sitten osaamisesi heti testiin vapaaehtoistöissä.

Kolumbia - Maailmanympärimatka - KILROY

6. Los Angeles, USA

Los Angeles – täältä tullaan! Vuokraa auto ja lähde tien päälle! Road trippaile vaikka aina Grand Canyonille, Vegasiin ja Yosemiten kansallispuistoon asti. Jylhiä maisemia, kaupungin neonvaloja ja luonnon rauhaa – USA:n länsirannikolta löytyy kaikkea mahdollista!

Los Angeles, USA - Maailmanympärimatka - KILROY

7. Cookinsaaret, Uusi-Seelanti

Tervetuloa paratiisiin! Snorklaa, sukella, ratsasta, vaella ja herkuttele Cookinsaarilla ja selvitä käytännössä ja omin kokemuksin, mitä 'paratiisi' oikeastaan onkaan. Unohda kiire ja paina upeiden auringonlaskujen näky muistoihisi.

Cookinsaaret - Matka maailman ympäri - KILROY

8. Auckland, Uusi-Seelanti

Liity muiden reissaajien joukkoon Uuden-Seelannin tutkimusmatkallasi ja lähde todelliselle seikkailulle. Tai vaihtoehtoisesti ota matkapaku allesi ja kierrä saarta omaa vauhtiasi. Joka tapauksessa pidä huoli, että varaat Uuden-Seelannin etapille vähintään 3 viikkoa – 5 olisi parempi!

Maailmanympärimatka - Auckland, Uusi-Seelanti - KILROY

9. Hongkong, Kiina

Hong Kong, Aasian suurkaupunki ja yli 7 miljoonan ihmisen koti. Tämä on kaupunkireissaajan unelma, vaikkakin urbaanista ensivaikutelmastaan huolimatta Hongkongista löytyy myös surffipaikkoja ja vaellusmahdollisuuksia. Muutaman kaupunkipäivän jälkeen voit lähteä taas liikkelle: seikkailumatkalla tutustut muuhun Kiinaan.

Hongkong - Matka maailman ympäri - KILROY

Kysyttävää?

Tässä esitetty reitti on vain esimerkki, jota voit muokata omien mieltymyksiesi ja haaveidesi mukaisesti juuri niin paljon kuin haluat. Ota vain yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

Ota yhteyttä