Maailmanympärimatka - Rommia & sakea

Maailmanympärimatka - Rommia & sakea - KILROY
Alk. EUR 2 921,- / Henkilö
Matka maailman ympäri on täydellinen mahdollisuus testata omia rajojasi ja ottaa askeleita oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Heittäydy salsan rytmeihin tanssitunnilla Kuubassa, haasta itsesi Machu Picchun vaellukseen Perussa, ime energiaa Ecuadorin huikeasta luonnosta. Eksy USA:n suurkaupunkeihin ja löydä piilotettuja helmiä, hämmästy ja kummastu Tokiossa aistien ylikuormituksen aiheuttavaa katukuvaa ja tutustu Etelä-Korean mielenkiintoiseen historiaan ja kulttuuriin. Testaa uusia makuja ja ota rennosti - tämä on reissuelämää parhaimmillaan!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Havanna – Lima // Quito – Dallas // San Diego – Tokio – Soul - Helsinki  

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 3–5 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa kaikille. 

1. Havanna, Kuuba 

Kuubaan rakastuu väistämättä, joten älä turhaan edes pyristele vastaan. Hörpi rommia, opettele salsan saloja tanssiklubeilla, nauti rytmikkäästä menosta kaduilla ja opettele espanjaa tulevia seikkailuja silmällä pitäen. Havannan rappioromantiikka on kaunista, joten pistä kamera laulamaan. Kuubassa kotimajoitus on tavallista, joten hyödynnä mahdollisuutesi tutustua paikalliseen elämään arjessa. 

Maailmanympärimatka - Kuuba - KILROY

2. Lima, Peru

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. Amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon, josta puolestaan starttaavat vaellukset Machu Picchulle.

M achu Picchu - Matka maailman ympäri - KILROY

3. Quito, Ecuador

Jatka Latinaisen Amerikan löytöretkeäsi seikkailuilla Ecuadorin upeassa luonnossa ja Darwinin jalanjäljissä Galapagossaarilla. Jos kyllästyt hengaamaan 100-vuotiaiden kilpikonnien kanssa, niin voit aina singahtaa sisämaan vihreyteen ja vaihtaa juttuseuran vaikkapa sitten papukaijoihin.

Maailmanympärimatka - Ecuador - KILROY

4. Dallas, USA 

Koe ja näe Dallasissa, miktä teksasilaisuus tarkoittaa käytännössä. Kiertele kaupungilla ihailemassa muraaleja ja lasisia pilvenpiirtäjiä. Ja Dallasissa on testattava ehdottomasti frozen margaritoja – tarina kertoo niiden saaneen alkunsa juurikin Dallasista! Kun olet kokenut kaupunkiseikkailusi, hanki auto alle ja suuntaa road tripille kohti aurinkoista San Diegoa.

USA, Dallas - Matka maailman ympäri - KILROY

5. San Diego, USA

San Diego huokuu Kalifornian fiilistä meksikolaisella twistillä. Jos aika vain sallii koukkaa ihmeessä myös Tijuanassa maistelemassa paikallisia herkkuja. San Diegossa reissaajan on suunnattava rannalle, koska siellä ovat paikallisetkin. Opettele surffaamaan tai yksinkertaisesti vain nauti merituulesta ja auringosta!

San Diego, La Jolla - Matka maailman ympäri - KILROY

6. Tokio, Japani

Tokio pistää pään sekaisin! Mutta anna mennä vain: laula karaokea, osta uudet, paikalliset muotivaatteet, astu sisään korviahuumaavaan meluun pelikonesaleihin ja vietä iltaa paikallisin menoin ravintolan privaattikabinetissa. Saat hengähdyksen kaupungin villistä menosta seikkailumatkoilla

Matka maailman ympäri - Japani, Tokio - KILROY

7. Soul, Etelä-Korea

Soul on sekä täydellinen päätösetappi tälle reitille että täydellinen yhdistelmä nykyaikaa ja perinteitä. Käppäile pitkin Han-jokea, kiertele markkinoilla, vieraile kullttuurinähtävyyksillä ja ihaile suomalaisittain erikoista muotia Soulin katukuvassa. Ehdottomasti vierailun arvoinen on tietenkin myös Pohjois- ja Etelä-Korean raja-alue.

Etelä-Korea, Gyeongbokgung-palatsi - Maailmanympärimatka - KILROY


Kysyttävää?

Jäikö jokin mietityttämään? Haluatko muuttaa jotakin tällä reitillä? Kenties lisätä kohteita tai skipata jonkun yllä esitetyistä? Tämä on vain esimerkkireitti, joten voit tehdä ihan niin kuin itse haluat. Kerro meille reissu-unelmistasi, niin laitetaan lentoreitti kuntoon!

 

Ota yhteyttä