Maailmanympärimatka - Reppureissaajan unelma

Maailmanympärimatka - Reppureissaajan unelma - KILROY
Alk. EUR 2 465,- / Henkilö
Tällä reitillä on kaikkea mahdollista! On hyvää ruokaa, kaupunkeja, rantoja, syrjäseutuja ja ihmisvilinää, tanssia, musiikkia, vaellusmaastoja ja surffi- ja sukellusspotteja. Sen kuin vain valitset, mitä teet missäkin, sillä tämä reitti mahdollistaa kaiken! Reppureissaajan unelmaksi nimetty reitti alkaa Vietnamista, jatkaa ensin Filippiineille ja sitten Singaporen kautta Australiaan; reitti vie maailmanmatkaajan Tongalle ja Uuteen-Seelantiin sekä lattaritunnelmiin Argentiinaan, Peruun ja Kolumbiaan vielä ennen USA:n ja Miamin lopetusta.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Ho Chi Minh City  - Manila // Cebu – Singapore – Melbourne // Sydney – Tongatabu – Auckland – Buenos Aires // Lima – Bogota – Miami – Helsinki 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa

Varaa aikaa tälle reitille 4–6 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Muille hinta alk. 2985€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

1. Ho Chi Minh City, Vietnam

Ho Chi Minh City tunnetaan myös nimellä Saigon, mutta kutsuitpa sitten tätä tämän reitin ensimmäistä etappia millä nimellä tahansa, on se jotakuinkin täydellinen startti maailman valloituksellesi. Vietnamilainen ruoka on taivaallista, joten herkuttele kulttuuritutkimuksen nimissä!

Vietnam, Ho Chi Minh City - Maailmanympärimatka - KILROY

2. Manila, Filippiinit

'Karismaattisen kaaosmainen' kuvaa Manilaa varsin ansiokkaasti. Filippiinien pääkaupunki Manila on valtava, joten ota rauhassa ja tutustu sen varsin erilaisiin kaupunginosiin. Manilasta lähtee myös pohjoisen suuntaan lukuisia busseja, jos ylängöillä ja riisiterasseilla vaellus kiinnostaa.

Manila, Filippiinit - Matka maailman ympäri - KILROY

3. Cebu, Filippiinit

Filippiinien parhaimpiin puoliin lukeutuu ehdottomasti lähes loputtomat vesiaktiviteettimahdollisuudet. Lähde seilaamaan saarelta toiselle, sukella ja snorklaa kristallinkirkkaissa vesissä ja lepuuta sitten huikeilla rannoilla.

Filippiinit, Cebu - Maailmanympärimatka - KILROY

4. Singapore, Singapore

Singapore on länsimaisten kulttuurien sulatusuuni keskellä Kaakkois-Aasiaa. Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Sen vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Ota ilo irti Singaporen dynaamisesta urbaanielämästä ja kokeile joka päivä jotakin uutta.

Singapore - Matka maailman ympäri - KILROY

5. Melbourne, Australia

Melbourne on täydellinen portti Australiaan ja "Down Under" -kokemuksiin. Melbourne on leppoisa kaupunki, joka on täynnä mahdollisuuksia ja mielenkiintoista tekemistä niin päivällä kuin yölläkin! Viivy Melbournessa ainakin 3 yötä ennen kuin jatkaa matkaasi itärannikkoa pitkin kohti road trippaillen Sydneyhin. 

Melbourne, Great Ocean road - Maailmanympärimatka - KILROY

6. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä, ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata opettelemaan surffauksen salat. Muista nauttia auringosta ja rannoista – rento oleilu ja BBQ biistillä kuuluvat olennaisesti aussielämään! 

Sydney - Maailmanympärimatkalla Australiaan - KILROY

7. Tongatabu, Tonga

Tongalle ei kovin moni turisti eksy, joten nauti rauhasta ja paikallisten ystävällisyydestä. Tongalla on huikeat mahdollisuudet erilaisiin vesiaktiviteetteihi, kuten surffaukseen ja sukellukseen, mutta vähintäänkin yhtäläiset puitteet Tongalta löytyy lomalaiskotteluun!

Tonga, Tongatapu - Matka maailman ympäri - KILROY

8. Auckland, Uusi-Seelanti 

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi, vuokraa matkapaku.

Auckland, Uusi-Seelanti - Maailmanympärimatka - KILROY

9. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Osallistu espanjan kielikurssille ja valmistaudu tuleviin seikkailuihisi. Ennen kuin liikut Argentiinasta mihinkään, varmista, että käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: käy Iguassun vesiputouksilla. Vamonos!

Argentiina, Iguassun putoukset - Matka maailman ympäri - KILROY

10. Lima, Peru 

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. Amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon, josta starttaavat vaellukset Machu Picchulle.

Maailmanympärimatka - Peru, Machu Picchu - KILROY

11. Bogota, Kolumbia 

Henkeäsalpaavia vaellusreittejä, viehättäviä pikkukyliä, upeita biitsejä sekä lämminhenkinen tunnelma – tämä kaikki ja paljon muuta odottaa seikkailijaa Kolumbiassa. Satsaa kielitaitoosi ja vietä hetki espanjankurssilla, ja laita sitten osaamisesi heti testiin vaikkapa vapaaehtoistöissä.

Kolumbia maailmanympärimatkalla - KILROY

12. Miami, USA

Viimeistään trooppinen Miami opettaa sinut rennon rantaelämän tavoille. Nauti auringosta, tutustu alligaattoreihin ja rentoudu kaupungissa, joka on täynnä elämää suurempia persoonia – iltapäivä Miamin katukahvilassa voi olla varsin viihdyttävä ja valaiseva kokemus! Vuokraa auto ja seikkaile Miamin monikulttuurisissa naapurustoissa.

Matka maailman ympäri - Miami, USA - KILROY

 

Heräsikö kysymyksiä?

Kerro meille kaikki kysymyksesi, jotka kaipaavat vastauksia, niin pääset nopeasti reissusuunnitelmissasi eteenpäin. Jos tämä reitti osui ja upposi, hienoa, sitten vain päivämääriä päättämään. Jos taas haluat, modata reittiä, sekin onnistuu – tottakai! Varaa aika ilmaiseen reissusuunnitteluun, niin saat tarjouksen lennoille ja vinkit pitkän matkan suunnitteluun.

 

Ota yhteyttä