Multi stop Fidzi 2

Multi stop -lentolippu Fidzille
Alk. EUR 2 160,- / Henkilö

Sisältää

  • Kaikki lennot
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
  • ISIC-kortti
Haaveena Fidzin unenomaiset hiekkarannat ja kirkastakin kirkkaammat snorklausvedet? Suuntaa oma ja lentokoneen nokka kohti maapallon toista puoliskoa, pysähdy reitin varrella Australiassa ja Uudessa-Seelannissa ja paluumatkalla vielä Havaijilla. Tässäpä huippureitti auringonpaisteesta ja hiekkarannoista haaveilevalle!

Lentoreitti:

Helsinki – Sydney // Brisbane – Auckland – Fidzi – Havaiji – Helsinki


// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Lippuja saatavilla kaikenikäisille lisämaksusta. Ota yhteyttä tarkkojen hintatietojen saamiseksi haluamillesi matkustuspäiville. 

 

1. Sydney, Australia

Sydney on reppureissaajien pääkaupunki! Tästä suosikkikaupungista löydät tekemistä joka lähtöön ja törmäät hyväksyvään ja avoimeen ilmapiiriin. Sydneyssä kannattaa osallistua surffikurssille ja ottaa tuntumaa niin aaltoihin kuin australialaiseen rentoon elämänmenoon. Helpoin ja samalla ehkä se hauskin tapa siirtyä Sydneystä Brisbaneen on liittyä mukaan pienryhmään seikkailumatkalle.

Sydneyn kuuluisa Oopperatalo kaupungin toiselta maamerkiltä, Harbour Bridgeltä käsin kuvattuna.

2. Brisbane, Australia

Brisbane on väyläsi subtrooppiseen Queenslandiin. Varmista, että reissuaikataulussasi on tarpeeksi aikaa rannikolla edestakaisin sahaamiseen ja monien ja taas monien aktiviteettimahdollisuuksien hyödyntämiseen. Seuraavana vuorossa on Uusi-Seelanti, joten nauti Australiasta viimeiseen minuuttiin asti! 

Brisbanessa voit chillailla ja nauttia auringosta palmujen varjossa.

3. Auckland, Uusi-Seelanti

Tervetuloa kiivien valtakuntaan! Paljon tätä kauemmaksi et pääse Suomesta, joten viimeistään tässä vaiheessa reissua kyse on kaukomatkasta. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi, vuokraa matkapaku! Suosittelemme vähintään 3 viikon varaamista, mutta viidessä viikossa ehdit jo huomattavasti pidemmälle road tripeilläsi...

Auckland pistää parastaan iltavalaistuksessa.

Uuden-Seelannin seikkailujen jälkeen vuorossa on Fidzin paratiisirannat, joten valmistaudu loputtomaan loikoiluun...

4. Fidzi

On aika hankkia hiekkaa varpaiden väliin! Hyppele saarelta toiselle ja sukella Fridzin huikeisiin vesiin – tai vietä lomasi yksinkertaisesti rannalla loikoillen. Leveät hymyt ja vieraanvaraisuus ovat ominaista Fidzille, joten valmistaudu leppoisaan aikaan paratiisissa. Jo muutaman päivän jälkeen bula on uusi lempisanasi! Ennen kotiinpaluuta reittisi vie sinut vielä hulppeisiin havaijilaisiin maisemiin.

Fidzillä voit oman valintasi mukaan rentoutua riippumatossa tai nauttia mahtavista aktiviteeteista valkoisilla hiekkarannoilla.

5. Havaiji, USA

Aloha! Havaiji on lumoava paikka ja loputtomilta vaikuttuvien kauniiden maisemien lisäksi Havaijilla riittää myös tekemistä aktiiviseen makuun. Biitsejä, vesiurheilua, vaelluksia tulivuorilla, surffausta, kanoottiretkiä ja vaikka mitä. Paras tapa nähdä ja kokea mahdollisimman paljon Havaijilla on liittyä pieneen reissuporukkaan

Havaijilla pääset kokemaan osavaltion henkeäsalpaavan kauniin luonnon paraatipaikalta.

Huikean reissun lopussa odottaa tietenkin kotimatka. Pitkällä lennolla kotiin on hyvä hetki aloittaa uusien seikkailujen suunnittelu!


 

Seikkailuja ja aktiviteetteja matkan varrella 

Tällä reitillä, matkalla Fidzille, ehdit tehdä ja kokea vaikka mitä. Tässä muutamia meidän suosikkejamme niin seikkailumatkojen kuin paikasta toiseen liikkumisenkin osalta:

Kun varaat tämän seikkailumatkan ennen 15.9.2016, säästät 15% hinnassa (säästät vähintään 130€).
Huom! Tämä seikkailumatka ei sisälly multi stop -lentoreitin hintaan. 

Jucy Cabana -matkapaku - Uusi-Seelanti

Jucy Cabana -matkapaku - Uusi-Seelanti
Min. 1 viikko
Kompakti Cabana-matkapaku on osuva valinta, jos reissuseurueesi on 2 seikkailijan kokoinen. Yhdistä road trip ja retkeily ja koe huikea Uusi-Seelanti omaa vauhtiasi!
Lue lisää

Buukkaa matkapaku Uuteen-Seelantiin ennen 15.9.2016 ja saat 100€ alennuksen vuorahinnasta (minimi vuokra-aika 5 päivää).
Huom! Matkapakun vuokraus ei sisälly tähän multi stop -lentoreitin hintaan.  

Jucy Condo -matkapaku - Uusi-Seelanti

Jucy Condo -matkapaku - Uusi-Seelanti
Min. 1 viikko
Kuljetus & majoitus samassa paketissa - kruisaile pitkin Uuden-Seelannin hulppeita maisemia matkapakulla! Jucy Condo -matkapakua on helppo ajaa & nukkumapaikkojakin löytyy neljälle.
Lue lisää

Buukkaa matkapaku Uuteen-Seelantiin ennen 15.9.2016 ja saat 100€ alennuksen vuorahinnasta (minimi vuokra-aika 5 päivää)
Huom! Matkapakun vuokraus ei sisälly tähän multi stop -lentoreitin hintaan. 

Varaa ennen 15.9.2016 ja saat 10% alennusta (säästät vähintään 85€).
Huom! Tämä seikkailumatka ei sisälly multi stop -reitin hintaan.

Buukkaa ennen 15.9.2016 ja saat 10% alennusta (säästät vähintään 75€).
Huom! Tämä seikkailumatka ei sisälly multi stop -reitin hintaan. 

Varaa tämä seikkailu ennen 15.9.2016, niin otamme hinnasta 15% pois (säästät vähintään 185€).
Huom! Tämä seikkailumatka ei sisälly multi stop -reitin hintaan. 

 

 

 

With an ISIC you get access to youth & student tickets

ISIC-kortilla parempia vaihtoehtoja

Suomalaisella opiskelijakortilla pääset käsiksi Suomen opiskelija-alennuksiin, mutta kansainvälisellä ISIC-opiskelijakortilla sinulla on 125,000 paikan opiskelija-alennukset ulottuvillasi!

Näiden etujen joukossa on myös tavallisia lentolippuja edullisemmat ja joustavammat opiskelijalentoliput sekä tietenkin näillä sivuilla esitellyt maailmanympärimatkareitit. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, hanki se vaikka heti. Ja sitten kun olet siellä maailmalla, niin muista, että ISIC-kortilla saat edullisten lentolippujen lisäksi erilaisia opiskelija-alennuksia ja -etuja yli 130 maassa

Matkavakuutus

Matkavakuutus
Sukella, kiipeile, vaella, surffaa, hyppää laskuvarjolla ja olet vakuutettu!
Ota yhteyttä Vakuuta itsesi

 

Tuliko mieleen kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä ja kysy pois! 

Kysyttävää lennoista?
Laita kysymyksesi meille!

 

Matkakkumppanit:

Promotion partners: Fiji and Jucy 

 

 

Ota yhteyttä