Maailmanympärimatka - Monipuolinen Aasia

Maailmanympärimatka - Monipuolinen Aasia - KILROY
Alk. EUR 1 499,- / Henkilö
Valmiina Aasiaan? Löydä ensin Vietnamin ja Kambodzan ihmeet ja suuntaa sitten Thaimaahan ja Indonesiaan vesitoimintaa pinnan alla ja päällä. Opettele sukeltamaan Koh Taolla ja surffaamaan Balilla. Reitin viimeiset seikkailut käydään Intiassa, Nepalissa ja Qatarissa.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Hanoi // Bangkok  Denpasar  Delhi // Kathmandu  Doha - Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa tälle reitille aikaa 2–4 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Muille alk. hinta 1990€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

 

1. Hanoi, Vietnam

Vietnam on mahtava paikka reissata. Paikallinen ruokakulttuuri on herkullinen ja pääset sisään muuhunkin kulttuuriin, kun lähdet mukaan seikkailumatkalle pienryhmässä muiden reppureissaajien kanssa. Seilaa Halonginlahdella ja virittäydy todenteolla Aasian tunnelmana.

2. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva – täydellinen aloituskaupunki maailmanympärimatkallesi. Koe Thaimaan parhaat seikkailut, ja jos sinulla on aikaa KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

3. Bali, Indonesia

Maan, mantereen ja ruokakulttuurin vaihto: Balille mars! Kuvankauniit postikorttimaisemat jatkuvat täälläkin. Sukellasurffaa ja seikkaile muuten vain. Voit myös tukea paikallisia lähtemällä vapaaehtoistöihin.

4. Delhi, Intia

Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Intia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Älä yritä ymmärtää kaikkea, vaan anna Intian yllättää. Kierrä nähtävyyksiä, seikkaile tai tee vapaaehtoistöitä.  

5. Kathmandu, Nepal

Kathmandu, värikkäiden festivaalien keskus. Kathmandu toimii myös varikkona ja lähtöpisteenä monille vaelluksille. Valloita vaikka legendaarinen Mount Everest! Nepalissa voit myös kokeilla koskenlaskua ja nähdä villieläimiä Chitwan kansallispuistossa. Tai tee reissaamisesta reilumpaa ja anna aikaasi vapaaehtoistöille.

6. Doha, Qatar

Doha, Qatar, on reppureissajien suosittu välietappi. Doha on tunnettu 7 km pitkästä rantakdusta sekä Souq Waqif -markkina-alueesta, joka oli muinoin hektisen kaupankäynnin areena. Qatarin ehdoton luontokohde on Khor Al-Adaidin liikkuvat hiekkadyynit. Vietä reissun viimeiset päivät lepposissa tunnelmissa ja palaa kotiin monta, monta kokemusta rikkaampana!

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos tämä reitti herätti kysymyksiä, tai reitti vaatii muokkauksia ennen kuin se vastaa täydellisesti unelmiasi, ota yhteyttä, niin laitetaan matkasuunnitelmiisi vauhtia. Varaa aika matkasuunnitteluun, niin tiedät, kuinka suuren matkakassan tarvitset, ja mitä kaikkea reissussa voikaan tehdä. 

Ota yhteyttä