Maailmanympärimatka - Mahdollisuuksien matka

Maailmanympärimatka - Mahdollisuuksien matka - KILROY
Alk. EUR 2 384,- / Henkilö
Maailma on täynnä mahdollisuuksia ja upeita reissukohteita. Tämä reitti lennättää sinut ensin itään, Aasian herkullisten ruokien äärelle, josta matka sitten jatkuu reppureissaajien mekkaan, Australian Sydneyhin. Reitin kolmas manner on Etelä-Amerikka, josta olemme valinneet kohteeksi Chilen, Perun ja Brasialian. Ei hullumpi kombo!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Singapore // Manila – Cairns // Sydney – Santiago de Chile – Lima // Rio de Janeiro – Helsinki 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa tälle reitille aikaa 2–4 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa kaikille. 

1. Singapore, Singapore 

Singapore on länsimaisten kulttuurien sulatusuuni keskellä Kaakkois-Aasiaa. Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Sen vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Ota ilo irti Singaporen dynaaminen urbaanielämästä ja kokeile joka päivä jotakin uutta.

Matkalla maailman ympäri Singapore - KILROY

2. Manila, Filippiinit

Next up: upea Manila! Täällä koet filippiiniläistä kaupunkikulttuuria parhaimmillaan. Miljoonakaupungin vilinästä löydät monenkirjavan shoppailu- ja kulttuuritarjonnan, tyylikkäitä klubeja, puistoja ja leppoisia kahviloita. Kolua Manilan Chinatown, kipua Pinatubo-tulivuorelle tai käy katsomassa filippiiniläistä balettiesitystä. Kaupunki toimii myös loistavana tukikohtana muun Filippiinien valloittamiselle, sekä veden yltä että alta...

Maailmanympärimatka - Manila Sinulog-festivaali - KILROY

3. Cairns, Australia 

Loistelias Iso valliriutta on ehdoton snorklaus- ja sukelluskohde Cairnsista käsin. Merellä liikkuminen on muutoinkin palkistevaa Australissa: purjehdi Whitsundayn saaristossa ja nauti hypnoottisen kauniista maisemista. Tämä osa Australiaa on pyhitetty seikkailuille ja upeille maisemille, joten ota ilo irti kaikesta vastaan tulevasta! Cairnsista siirryt Sydneyyn huikean road tripin päätteeksi. Vuokraa siis menopeli alle ja suuntaa etelään.

Cairns - Maailmanympärimatka - KILROY

4. Sydney, Australia 

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässäja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan. 

Maailmanympärimatkalla Australiaan, Sydney - KILROY

5. Santiago, Chile 

Tee tuttavuutta pingviinien kanssa, lähde huikeiden maisemien Patgoniaan ja vietä kaupunkielämää Santiagossa. Käväise viinitiloilla maistelukierroksilla ja heittäydy salsaklubien rytmien vietäväksi. Ime lattaritunnelmia ja toivu rauhassa aikaerosta Australian jäljiltä.

Matka maailman ympäri - Santiago, Chile - KILROY

6. Lima, Peru

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. Amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon.

Maailmanympärimatkalla Peruun - KILROY

7. Rio de Janeiro, Brasilia

Tämän reitin viimeinen etappi vie reissaajan värikkääseen Brasiliaan, Etelä-Amerikan suurimpaan maahan. Rio de Janeiro lumoaa elämänilolla ja samban rytmeillä. Paras tapa nähdä paljon on liittyä seikkailumatkalle.

Rio De Janeiro - Maailmaympärimatka - KILROY

 

Heräsikö kysymyksiä? 

Jos tämä maailmanympärireitti kuulostaa houkuttelevalta, ota yhteyttä, niin laitetaan matkasuunnitelmasi aluilleen. Kerro meille, mitä kohteita haluat lisästä tai vaihtoehtoisesti, onko jokin tämän reitin kohteista, joka ei yllä must-listallesi.

Ota yhteyttä