Maailmanympärimatka - Löytöretki

Maailmanympärimatka - Löytöretki
Alk. EUR 1 739,- / Henkilö
Unohda jetlag: tämä maailmanympärimatka alkaa junamatkalla Venäjän ja Mongolian halki. Aasian päässä reissu jatkuu Thaimaan, Kambotdzan, Laosin ja Vietnamin kautta jälleen uudelle mantereelle, Oseaniaan. Australian ja Uuden-Seelannin upeissa maisemissa reissaat kätevästi bussipassilla. Reissu päättyy legendaariseen road trippiin USAn länsirannikolta, Los Angelesista, itään ja New Yorkiin.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Moskova // Peking – Singapore – Sydney – Christchurch // Auckland – Los Angeles // New York – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 4–6 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Muille hinta alk. 2000€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

 

1. Moskova, Venäjä

Reissu starttaa todenteolla Moskovasta, joka on Trans Mongolia -junan lähtöasema. Moskova on muuten Euroopan suurin kaupunki, joten jo ennen raiteille nousuakin nähtävää riittää. Kaupunki on täynnä historiaa, luksusliikkeitä sekä kaaottista liikennettä.   

2. Peking, Kiina

Venäjän ja Mongolian junaseikkailujesi jälkeen Aasia tuntuu kuin toiselta maailmalta. Ihaile Pekingin vanhoja rakennuksia ja nähtävyyksiä Kielletystä kaupungista alkaen. Pekingistä strattaa moni seikkailumatka, joten liity porukkaan ja näe Xian, Shanghai ja Hongkong.

3. Singapore, Singapore

Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Hyödynnä Singaporen tarjonta ja kokeile joka päivä jotakin uutta. Singaporesta pääset seikkailemaan kätevästi myös Malesiaan ja Thaimaahan...

4. Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin. Kaupunkikierroksen jälkeen seikkaile takametsässä ja näe maisemia bussimatkalla. Ja kun olet kolunnut maa-alueet, on aika suunnata yläilmoihin ja kokeilla laskuvarjohyppyä! Muista nauttia auringosta ja rannoista – Australia on mitä parhain paikka opetella surffaamaan.

5. Christchurch, Uusi-Seelanti

Valmiina todellisiin herkkuihin? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, talvi- ja kesäurheilua sekä todellisia adrenaliiniaktiviteettaja. Unohda korkeanpaikan kammosi ja heittäydy seikkailuun! Vuokraa auto ja olet jälleen – mahdollisten vapaapudotuksien jälkeen – itse kiinni ohjaksissa.  

6. Auckland, Uusi-Seelanti

Aucklandilaiset viihtyvät veden äärellä eikä ihme näitä maisemia katsoessa. Bongaa nähtävyyksiä, lähde vaellukselle tai nappaa itsellesi bussipassi ja lähde tien päälle edullisesti. Jos haluat tutkailla Uuden-Seelannin panoramamaisemia omaan tahtiisi, vuokraa matkapaku

7. Los Angeles, Kalifornia, USA

Los Angeles – täältä tullaan! Vuokraa auto tai asuntoauto ja lähde tien päälle! Aloita legendaarinen road trip mantereen halki ihailemassa Yosemiten kansallispuiston kauneutta, jatka juhlimalla Las Vegasissa, käy hämmästelemässä Grand Canyonin jylhiä maisemia... New York odottaa!

8. New York, USA

New Yorkissa ei ole aikaa istuskella! Heittäydy urbaaniseikkailuihin, vieraile museoissa tai lähde seikkailemaan kaupungin ulkopuolelle. Syö hyvin, shoppaile, nauti Broadway-esityksistä, tee löytöjä kirpputoreilla ja vintage-liikkeissä. Valvo koko yö ja aloita taas uudestaan. Päätä maailmanympärimatkasi komeasti!

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä reittiehdotuksesta tai maailmanympärimatkoista yleisesti, kurkkaa usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reittä yhdessä!

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat niin ikään käytettävissäsi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä.  

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä