Maailmanympärimatka - Kylmää & kuumaa

Maailmanympärimatka - Kylmää & kuumaa - KILROY
Alk. EUR 1 597,- / Henkilö
Onko sinussa tutkimusmatkailijan vikaa? Jos on, niin älä epäröi – tämä edullinen maailmanympärmatka on räätälöity juuri sinua varten. Ota vauhtia Hongkongista ennen Filippiinien ja sitten Havaijin biitsejä. Karista hiekat jaloista Los Angelesin kaupunkiseikkailuissa ennen kuin siirryt taas rannalle ja vaikkapa surffilaudalle. Koukkaa vielä Seattlen kautta ennen kuin suuntaat taas kotiin päin. Vielä ennen Helsinki-Vantaata vuorossa on kiehtova Islanti.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Hongkong – Cebu // Manila – Honolulu – Los Angeles // Seattle – Reykjavik – Helsinki 

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa tälle reitille aikaa 2–4 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 30-vuotiaille. Muille hinta alk. 1950€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

1. Hongkong

Yli 7 miljoonaa ihmistä kutsuu Hongkongia kodikseen, joten tältä maailmanympärimatkan etapilta ei puutu vilinää ja uusia tuttavuuksia! Hongkong on kaupunkireissaajan unelma, tosin urbaaniympäristöstään huolimatta Hongkongista löytyy myös mainioita surffipaikkoja ja vaellusmahdollisuuksia. Muutaman kaupunkipäivän jälkeen voit lähteä taas liikkelle: seikkailumatkalla tutustut muuhun Kiinaan. 

Hong Kong - Maailmanympärimatka - KILROY


2. Cebu, Filippiinit

Filippiinien parhaimpiin puoliin lukeutuu ehdottomasti lähes loputtomat vesiaktiviteettimahdollisuudet. Lähde seilaamaan saarelta toiselle, sukella ja snorklaa kristallinkirkkaissa vesissä ja lepuuta sitten huikeilla rannoilla.

Matka maailman ympäri - Filippiinit, Cebu - KILROY

3. Manila

'Karismaattisen kaaosmainen' kuvaa Manilaa varsin ansiokkaasti. Filippiinien pääkaupunki Manila on valtava, joten ota rauhassa ja tutustu sen varsin erilaisiin kaupunginosiin. Manilasta lähtee myös pohjoisen suuntaan lukuisia busseja, jos ylängöillä ja riisiterasseilla vaellus kiinnostaa.

Matka maailman ympäri - Manila - KILROY

4. Honolulu, Havaiji

Havaiji on toisaalta varsin selkästi osa USA:ta ja toisaalta taas se on täysin erilainen. Lähde siis ja tee omat johtopäätöksesi erilaisuuksista ja yhtäläisyyksistä – pääasia on, että analyyseja tehdessäsi nautit upeista hiekkarannoista, surffimahdollisuuksista, hypnoottisista auringonlaskuista ja palmujen reunustavista maisemista!

Hawaiji, Honolulu - Maailmanympärimatka -KILROY

5. Los Angeles, USA

Havaijilla loikoilun jälkeen vuorossa on hektinen ja tapahtumarikas Los Angeles, jossa ei kannata haaskata ainaa nukkumiseen! Pörrää aikasi kaupungilla, rantabulevardeilla ja surffiaalloilla ja vuokraa sitten auto ja kruisaile menemään vaikka sitten aina Grand Canyonille asti – tai toiseen suuntaan rannikkoa pitkin San Franciscoon

Los Angeles, USA - Matka maailman ympäri - KILROY

6. Seattle

Seattlessa modernit pilvenpiirtäjät ja boheemi kaupunkikulttuuri yhdistyvät mielenkiintoisella ja miellyttävällä tavalla. Seattlesta ei ole muuten aivan tolkuton matka Yellowstonen kansallispuistoon, joten jos aikataulusi vain antaa periksi, kannattaa suunnata road tripille sisämaan suuntaan!

Maailmanympärimatka - Seattle - KILROY

7. Reykjavik, Islanti

Islanti on vaeltajan unelmakohde! Lähde karun kauniisiin maisemiin, pistä teltta pystyyn ja nauti hiljaisuudesta. Käy katsastamassa, missä mannerlaatat kohtaavat ja tutustu Islannin mielenkiintoiseen historiaan. Reykjavikin yöelämä on niin ikään kokemus, jota ei kannata jättää väliin!

Maailmanympärimatka - Islanti - KILROY


Kysyttävää? 

Jos tämä reitti kuulostaa vastaukselta haaveiluihisi tai jos sitten haluatkin muokata reittiä sieltä täältä itsellesi sopivammaksi, ota yhteyttä, niin laitetaan matkasuunnitelmiisi vauhtia.

Ota yhteyttä