Maailmanympärimatka - Kulttuuria & villieläimiä

Maailmanympärimatka - Kulttuuria & villieläimiä - KILROY
Alk. EUR 1 848,- / Henkilö
Tutustu matkan aluksi Kiinan kiehtoviin kaupunkeihin. Thaimaan ja mahdollisen Kambodzan kierroksen jälkeen suuntaat monimuotoiseen Intiaan. Ylitä päiväntasaaja ja jatka matkaasi Kapkaupungista Keniaan – ja tuohon väliin mahtuu monen monta seikkailua!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Peking // Shanghai – Bangkok – Delhi // Mumbai – Kapkaupunki // Nairobi – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 1–3 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Muille hinta alk. 2050€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

 

1. Peking, Kiina

Tervetuloa Aasiaan! Ihaile Pekingin vanhoja rakennuksia ja nähtävyyksiä Kielletystä kaupungista alkaen. Pekingistä strattaa moni seikkailumatka, joten liity porukkaan ja näe Xian, Shanghai ja Hong Kong

2. Shanghai, Kiina

Lisää kierroksia Shanghain visiitillä. Shanghai on Pekingiin verrattuna kuin toinen maailma: moderni, urbaani ja kiireinen. Sukella vilinän sekaan ja katso, mitä kaikkea kaupungilla on annetavanaan

3. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva. Koe Thaimaan nähtävyydet, viidakko, hiekkarannat ja merenalainen maailman ja jos sinulla on aikaa KambodzaLaos ja Vietnam ovat aivan vieressä...

4. Delhi, Intia

Valmiina todelliseen kulttuurishokkiin? Hyvä, koska tästä shokista et halua jäädä paitsi! Lähde pyöräretkelle, tai kuuluisalla kultaisen kolmoin seikkailulle ja koe Delhi, Jaipur ja Agra ja Taj Mahal. Kierrä nähtävyyksiäseikkaile tai tee vapaaehtoistöitäIntia on värien, tuoksujen ja äänien sekamelska, joka vie helposti mukanaan. Intiassa liikut kätevästi kattavan junaverkoston avulla. 

5. Mumbai, Intia

Mumbai on kontrastien kaupunki: modernien kaupunginosien ja slummin erot ovat isot ja näkyvät. Lähde muutaman päivän retkille saadaksesi käsityksen kaupungista. Käy katsomassa, missä koko kaupungin pyykit pestään ja ihaile katutaiteilijoiden töitä. Myös käynti elokuvissa on mielenkiintoinen kokemus... 

7. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka

Aasia jää taakse ja Afrikka häämöttää edessä. Kapkaupungissa riittää seikkailuja moneen makuun. Voit myös tukea paikallisia projekteja vapaaehtoistöissä esimerkiksi pingviinien tai valkohaiden parissa. Lähde rekkareissulle ja tutustu Tansaniaan, Sambiaan, Zimbabween, Botswanaan ja Namibiaan.

6. Nairobi, Kenia

Kenia on suosittu reppureissaajien matkakohde Afrikassa. Maa on edullinen ja siellä on helppo liikkua, ihmiset ovat ystävällisiä ja tarjolla on laaja valikoima aktiviteetteja. Kuuluupa haaveihisi sitten safari, rantaelämä tai Maasai-kansaan ja -kulttuuriin tutustuminen Keniasta löytyy kaikkea. Hakuna Matata!

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Huomaathan, että tämä reitti on vain ehdotus ja voit muokata sitä aivan kuten haluat mielesi mukaan. Ota yhteyttä ja kerro, mikä tekisi tästä reitistä täydellisen ja pääset reissusuunnitelmissasi vauhtiin!

Ota yhteyttä