Maailmanympärimatka - Kaupunkeja & hiekkarantoja

Maailmanympärimatka - Kaupunkeja & hiekkarantoja - KILROY
Alk. EUR 2 196,- / Henkilö
Tämä reitti starttaa Kööpenhaminasta ja jatkuu Dubain kautta kiehtovaan Myamariin. Lisää Aasian makuja ja kokemuksia testaat Kambodzassa ennen visiittiä Uuden-Seelannin huikeissa maisemissa. Palaa sitten Aasiaan Thaimaan kautta ja jatka matkaasi Singaporeen ja Sri Lankalle ennen reissun päättävää Malediivien tropiikkia!

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Kööpenhamina – Dubai – Yangon – Phnom Penh  Christchurch – Bangkok // Singapore – Colombo – Malé – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 2–4 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 32-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille alle 26-vuotiaille. Muille hinta alk. 2580€. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

1. Kööpenhamina, Tanska

Aloita reissu kevyesti eurooppalaisissa tunnelmissa, Kööpenhaminan värikkäillä kaduilla käyskennellen. Unohda arjen kiire ja laita lomavaihde päälle: kulttuuria, arkkitehtuuria ja hyvää ruokaa päivällä, biletystä, livemusiikkia ja drinkkejä illalla.

Maailmanympärimatkalla Kööpenhaminaan - KILROY

2. Dubai,  Yhdistyneet Arabiemiraattikunnat

Dubaissa on oikeastaan kaikki yhdessä paikkaa. Voit hiihtää, maata rannalla, surffata hiekkadyyneillä ja kiertää luksuskauppoja kaikki yhden päivän aikana. Aloita maailmanympärimatkasi luksustyyliin! Vietä hetki tässä modernissa Lähi-Idän keskuksessa ja nauti rakennustaiteen ihmeistä ennen kuin jatkat matkaasi Aasiaan.

Matka maailman ympäri - Dubai - KILROY

3.  Yangon, Myanmar

Myanmarin rauhallisuus ja lumoavat maisemat ovat täydellinen vastapaino Arabiemiraattien loistolle ja yltäkylläisyydelle. Käy maaseudulla katsastamassa, miltä yksinkertainen, mutta ah-niin-rikas elämä näyttääkään. Myanmarin luonto, historia ja ruokakulttuuri ovat ainutlaatuisia, joten tälle etapille kannattaa varata kunnolla aikaa!

Maailmanympärimatka - Myanmar - KILROY

4.  Phnom Penh, Kambodza

Uskomattomia rantoja, kaunista luontoa ja ainutlaatuiset Angkor Watin temppelit – Kambodzalla on tarjota ainutlaatuisia kokemuksia ja näkyjä jo hieman kokeneemmallekin reissaajalle. Kambodza on myös oiva etappi vapaaehtoistöille.

Kambodza - Maailmanympärimatka - KILROY

5. Christchurch, Uusi-Seelanti 

Valmiina todellisiin postikorttimaisemiin? Uuden-Seelannin eteläsaari tarjoilee vuonoja, jäätiköitä, vuoria, hiekkarantoja ja kauniita kaupunkeja – silmiä hiveleviä näkymiä moneen makuun. Täydellinen ympäristö road trippailuun! Uusi-Seelanti on myös aktiivisen reissaajan unelmaspotti, joten ota ilo irti kaikista vastaan tulevista mahdollisuuksista. 

Uusi-Seelanti, Christchurch - Maailmanympärimatka - KILROY

6. Bangkok, Thaimaa

Bangkok tarjoaa kaiken, mitä reppureissaja voi toivoa. Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva – täydellinen välietappi maailmanympärimatkallesi. Koe seikkailut, nähtävyydet, viidakko, hiekkarannat ja merenalainen maailma, ruokaherkut...  

Matka maailman ympäri - Thaimaa, Bangkok - KILROY

7. Singapore, Singapore 

Singapore on länsimaisten kulttuurien sulatusuuni keskellä Kaakkois-Aasiaa. Singapore esittelee sinulle hieman erilaista Aasiaa. Sen vahva talous ja nopea kehitys ovat luoneet Singaporesta moderin kaupungin, joka ylistää teknologiaa. Ota ilo irti Singaporen dynaamisesta urbaanielämästä ja kokeile joka päivä jotakin uutta.

Singapore - Maailmanympärimatka - KILROY

8. Colombo, Sri Lanka 

Sri Lanka pursuaa väriä ja elämää. Katukuvassa vuorottelevat temppelit ja hedelmäkojut. Tutustu pääkaupunki Colombon tarjontaan ja hyödynnä Intian valtameren aallot surffikurssilla. Sri Lankassa on myös hyvä mahdollisuus antaa oma panoksesi myös esim. elefanttien hyvinvoinnin puolesta vapaaehtoistöissä. 

Sri Lanka - Matka maailman ympäri - KILROY

9. Malé, Malediivit

Seikkaile yhdessä maailman pienimmistä pääkaupungeista, tutustu Malén historiaan ja ime vaikutteita basaareilta. Yli tuhannesta saaresta muodostuva Malediivit on monen paikan päällä käyneen mielestä se upein maailman monista paratiiseista: valkoisina hehkuvia hiekkarantoja ja lähes loputtomasti aurinkoisia päiviä! Päätä reissusi rentouttavaan jooga- tai sukelluskurssiin.

Malediivit - Maailmanympärimatka - KILROY 

Heräsikö kysymyksiä?

Huomaathan, että tämä reitti on vain reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, reissuasiantuntijamme ovat apunasi.

Ota yhteyttä