Multi stop - Karibian paratiisi

Multi stop -reiti Karibian paratiisi - KILROY
Alk. EUR 1 099,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Miltä kuulostaisi Karibian paratiisi? Jos vastaat mitä tahansa kuin 'huikealta', 'täydelliseltä' tai 'unelmalta' kannattaa ehkä käydä lääkärissä! Tämä KLM-reitti vie sinut Karibian parhaiden biitsien ja maukkaimpien rommien äärelle, joten on hyvinkin mahdollista, että missaat paluulentosi. Ups.

Jos maantiede on tuttu laji, tiedätkin jo, että tämä reitti kyyditsee reissukansaa Karibialle Alnkomaiden entisiin siirtokuntiin. Eurooppalaiset vaikutteet näkyvät saarilla erityisesti arkkitehtuurissa, mutta paikallinen värikäs kulttuuri ja rento elämäntapa on se muistikuva, jonka nämä Karibian saaret jättävät mieleesi.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Amsterdam - Aruba – Curacao – Sint Maarten - Amsterdam - Helsinki
 

Huomaathan, että tämä reitti on vain ehdotus. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 

1. Aruba
Jihaa, Karibian ensimmäinen etappi! Heti kun astut ulos koneesta, tunnet kuinka Karbian lämpö ottaa sinut vastaan ja se tietty letkeä tunnelma ja mielenrauha vallitsee ajatuksesi. Kroppasi vaihtaa moodia arkikiireistä tilaan 'täydellinen rentous'. On aika heittää kengät nurkkaan ja yksinkertaisesti nauttia biitseistä.  Aruban on myös mitä täydellisin paikka sukellusharrastukselle. 

Karibian paratiisi - Aruba - KILROY

2. Curacao

Paratiisista toiseen: tervetuloa Curacaolle! Willemstadin värikkäät talot, kauniit rannat ja viihtyisät kadut pikkukahviloineen on täydellinen välietappi ja lisämauste Karibian kokemukseesi. 

Rannalla loikoilu on must, mutta sen lisäksi kannattaa kierrellä myös edes hieman sisämaan suuntaan. Poikkea ainakin Queen Emma Pontoon -sillalla ja Christoffel-kansallispuistossa.

Karibian paratiisi - Curacao - KILROY

3. Sint Maarten

Karbian saarihyppelyn kolmas ja tämän reitin viimeinen etappi päättyy Sint Maartenin, puoliksi ranskalaisiin, puoliksi hollantilaisiin tunnelmiin. Karibian paratiisisaarena Sint Maartenissa on luonnollisesti huikeita rantoja – 37 rantaa itse asiassa – mutta tarjolla on ottajilleen myös mielettömiä ruokakokemuksia. Loikoilun ja herkuttelun lisäksi Sint Maartenissa on erinomaiset puitteet vaelluksille, zip-line-hurjasteluille sekä erilaisille vesiurheilulajeille. Pääkaupunki Philipsburg iltavaloissaan on sekin varsin kaunis näky!

Karibian paratiisi - Sint Maarten - KILROY

 

Sen lisäksi, että tämä Karibian unelmareissu on houkutteleva mahdollisuuksiensa, maisemiensa ja tunnelmansa osalta, niin nyt se on mahdollisesti myös varsin houkutteleva hintansa osalta: miten olisi ilmainen? Tämä kyseinen Karibian reitti on nyt kisapalkintona, joten toimi nopeasti ja tee reissu-unelmistasi totta!

Voita lennot Karibialle - KILROY

Heräsikö kysymyksiä liittyen tähän lentoreittiin tai muutoin Karibialla reissaamiseen?


Mukana menosa:
 

Lennot maailmalle - KILROY 

Ota yhteyttä