Maailmanympärimatka - Aistikas Latinalainen Amerikka

Maailmanympärimatka - Aistikas Latinalainen Amerikka - KILROY
Alk. EUR 1 865,- / Henkilö
Mañana mañana! Kyllä, nyt puhutaan Latinalaisesta Amerikasta, missä uskomattomat seikkailut odottavat kokijaansa! Lähde explooraamaan Buenos Airesin tulisia rytmejä ja jatka sieltä Bolivian ylätasangoille. Trekkaa legendaariselle Machu Picchulle ja jatka Väli-Amerikkaan, jossa voit hurahtaa adrenaliinin täyteisiin retkiin ja aktiviteetteihin Costa Ricassa. Reissu päättyy Mexicon rannoille, missä on erinomainen tilaisuus rentoutua ennen paluulentoa Helsinkiin.

Lentoreitti:

✈️ Helsinki – Buenos Aires // La Paz – Lima – San Jose – Guatemala // Cancun – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Varaa aikaa tälle reitille 2–4 kuukautta.

Alkaen hinta on voimassa alle 35-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Muille hinta alk. 2285€. ja alle 26-vuotiaille nuorille. Jos sinulla ei vielä ole ISIC-korttia, voit hankkia sen tästä.

 

1. Buenos Aires, Argentiina

Buenos Aires on värikäs ja eloisa kaupunki eurooppalaisella twistillä. Osallistu espanjan kielikurssille ja valmistaudu tuleviin seikkailuihisi. Ennen kuin liikut Argentiinasta mihinkään, varmista, että käyt katsomassa mahtavaa luontoshowta livenä: käy Iguassun vesiputouksilla. Himoitseko lisää? No tässä tulee: hyppää matkarekan kyytiin ja koe iso liuta unohtumattomia hetkiä!

2. La Paz, Bolivia

Bolivian tutkimusmatka on ääripäästä toiseen kulkemista: trooppista laaksoista jäisille Andeille ja alkuperäiskansojen traditioista moderniin kaupunkielämään. Koe Salar de Uyuni -suola-aavikon eristyneisyys ja rauha sekä pääkaupunki La Pazin erikoisuus. 

3. Lima, Peru

Lima on kaunis rantakaupunki ja hyvä lähtöpiste Perun eri etnisten ryhmien tutustumiseen. Kulttuurin ja historian lisäksi Lima tarjoaa vierailijoille seikkailuja mm. amazonin jokilaivaristeilyn muodossa. Limasta lähtee myös monia seikkailumatkoja, jotka päätyvät sopivasti Cuscoon. Ja Cuscossa tiedät kyllä mitä tehdä: Kipua huipulle ja näe maailmankuulut Machu Picchun rauniot. 

4. San Jose, Costa Rica

Wow! Costa Rican tulivuoret, sademetsät, vesiputoukset ja hiekkarannat saavat useimmiten juuri tuon arvion: wow! Osallistu surffikiurssille tai rentoudu tropiikissa. Tai entäpä jos nauttisit luonnosta ja villieläimistä vapaaehtoistöissä?

5. Guatemala City, Guatemala

Seuraavksi tee jotakin, mitä kaverisi eivät varmasti ole tehneet: seikkaile Guatemalassa! Guatemalan seikkailuvaihtoehdot ja maisemat ovat monipuoliset Maya-pyramideista viidakkoretkiin ja vuorimaisemista rannalle.

6. Cancun, Meksiko

Meksiko on juuri sopiva rento päätösetappi lattarikierroksellesi. Cancun on täydellinen yhdistelmä historiaa ja rantaelämää. Nauti eläväisistä illoista ja rennosta elämänasenteesta. Valmistaudu kuumuuteen ja kosteuteen.

Heräsikö kysymyksiä?  

Tässä esitetty reitti on vain esimerkki, joten jos mielesi tekee lisätä tai poistaa kohteita, ota ihmeessä yhteyttä. Voit aina tietenkin myös suunnitella täysin oman reittisi – sen kun kerrot meille toiveistasi, niin kerromme vastapalloon, kuinka toteutat ne!

Ota yhteyttä