Multi stop - Aasia ja Malediivit

Multi Stop Aasia ja Malediivit - KILROY
Alk. EUR 1 058,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Lentokenttäverot
  • Palvelumaksu
Tämä reitti on täydellinen erityisesti niille reissukansalaisille, jotka suunnittelevat ensimmäistä reppureissuaan maailmalle. Reitin varrella tutustut useaan helppoon reissukaupunkiin, joissa riittää tekemistä vaikka kuinka!

Heti reissun alkuun hyödynnä stoppi Dubaissa ja vieraile tässä taianomaisessa ja mahtipontisessa kaupungissa ennen kuin starttaat todellisen reppureissukokemuksesi Aasiassa. Matka alkaa Bangkokista, josta siirryt omia reittejäsi pitkin Singaporen moderniin maailmaan. Kun siis olet pyörinyt aikasi Bangkokissa suuntaa suoraan etelään tai koukkaa Laosin, Kambodzan ja Vietnamin kautta Singaporeen. Buukkaa itsesi pienryhmän mukaan seikkailumatkalle tai ota seikkaile busseilla ja junilla ja tee matka täysin omia polkujasi.

Singaporesta matka jatkuu Sri Lankalle ja sieltä edelleen Malediivien häkellyttävän kauniisiin maisemiin. Sri Lankan värikäs kulttuuri, täydelliset jooga- ja surffimahdollisuudet sekä Malediivien rauhalliset hiekkarannat ja upeat sukellusmahdollisuudet täydentävät tämän reissun. Ole aktiivinen loikoilua unohtamatta ja reissustasi tulee täydellinen!

Lentoreitti: 

✈️ Helsinki – Kööpenhamina – Dubai – Bangkok // Singapore – Colombo – Malediivit – Dubai – Kööpenhamina – Helsinki

// = matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa 

Multi Stop Aasia ja Malediivit - KILROY

Muokkaa reittiä

Huomaathan, että tämä reitti on reittiehdotus maailmanympärimatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita, käytä reittityökaluamme oman reittisi suunnitteluun. Unelmanikkarimme ovat myös apunasi, joten ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme sopivien reittien ja edullisten lippujen löytämisessä. 


Lippuehdot
Alkaen hinta on voimassa alle 34-vuotiaille ISIC-opiskelijakortin haltijoille ja nuorille, alle 26-vuotiaille. Mutta ei huolta, vaikka olisitkin vanhempi tai jo koulusi käynyt: tavallisesti lippuja on saatavilla kaikenikäisille – käyttöehdot vain saattavat olla hieman erilaise. Ota yhteyttä, niin kuulet ehdoista ja hinnoista.

Voimassaolo
Tämä multi stop -lippu on voimassa 12 kuukautta, joten ehdit hyvin pysähtelemään matkan varrella. 

Mitä jos suunnitelmani muuttuvat matkan aikana?
Aina kun haluat tehdä muutoksia jo ostetun lipun päivämääriin tai lentoreittiin, lähetä meille muutospyyntö. Huomaathan kuitenkin, että muutoksia ei voida taata, vaikka lippusi sallisikin muutokset: muutokset ovat aina riippuvaisia saatavuudesta.

 

Kysyttävää monen pysähdyksen lennoista? Miksi varata kaikki kerralla, kuinka hyvät ovat muutosmahdollisuudet ja mikä onkaan se hinta niille haluamillesi päivämäärille? Kysy kaikki kysymyksesi lentoasiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä