Maailmanympärimatkat ja multi stop -lentoliput: FAQ

Maailmanympärimatkat ja multi stop -lentoliput – Kysymyksiä & vastauksia
Paljon suunniteltavaa, paljon kysymyksiä. Maailmanympärimatka on upea kokemus – varsinkin, jos pääset lähtemään matkaan hyvillä mielin. Hyvän mielen saavuttamiseksi olemme keränneet avuksesi useimmiten kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen tälle sivulle.

Mitä hinta sisältää?

Hinnat sisältävät lentoliput, varausmaksut sekä kansainvälisen ISIC-opiskelijakortin, jolla saat hyviä tarjouksia ympäri maailman. Esimerkkihinta reitin yhteydessä on aina yhdelle henkilölle.

Voit varata kauttamme tuhansia seikkailumatkoja ja aktivitetteja ympäri maailman. Saat reissustasi enemmän irti, kun lähdet kokemaan pelkän näkemisen sijaan. Joten kysy vinkkejä parhaista seikkailuvaihtoehdoista. Olemme koonneet muutamiin esimerkkireitteihin myös seikkailumatkoja esimerkin omaisesti. Löydät tiedon, mitä annettu hinta sisältää, aina heti hintatiedon alta. 

Kuuluuko majoitus hintaan?

Pääsääntöisesti ei. Starttipaketit, hostellit ja hotellit eivät ole ennalta määritettyjä, joten voit valita ne oman mieltyksiesi ja itsellesi sopivan hintatason mukaan. Ensimmäisten öiden varaaminen etukäteen on monissa paikoin suositeltavaa erityisesti sesonkiaikoihin. Kysy vinkkejä ja suosituksia reissaavilta asiantuntijoiltamme. Lue lisää starttipaketeista.

Voinko vaihtaa suunnitelmiani matkan varrella? 

Suunnitelmat muuttuvat ja hyvä niin. Jos tietäisit kaiken etukäteen, ei maailmanvalloitukseesi jäisi yllätyksen varaa ja löytämisen iloa. Ymmärrämme muuttuvat suunnitelmat ja siksi suosittelemme KILROYn opiskelijalippuja kaikille maailmanympäri- sekä multi stop -reiteille. 

Opiskelijalippujen ehtojen puitteissa voit useimmiten vaihtaa sekä matkustuspäivää että -reittiä. Muutokset ovat aina riippuvaisia paikkojen saatavuudesta. Muutoksista veloitetaan pieni maksu. Lisää infoa matkasuunnitelmien ja lentolippujen muuttamisesta.

Milloin maailmanympärimatkan / multi stop -liput tulisi varata?

Voit varata matkasi jopa 10–11 kuukautta ennen matkustuspäivää. Edullisimpien hintojen sekä joustavampien matkustusehtojen löytämiseksi suosittelememme lentojen varaamista 4–6 kuukautta etukäteen.

Mitä "Matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa" tarkoittaa? 

Matkareittien yhteydessä on lause "Matkusta omatoimisesti tai osana seikkailumatkaa". Tämä tarkoittaa, ettei näiden kahden kaupungin välille ole varattu lentoa – useimmiten koska kyseinen välimatka on sekä järkevämpää että huomattavasti hauskempaa taittaa maateitse tai raiteilla joko osana seikkailumatkaa tai omatoimisesti. 

Jos haluat välimatkalle järjestetyn siirtymisen, ota yhteyttä, niin annamme sinulle ehdotuksia vaihtoehtoisista tavoista siirtyä paikasta toiseen. 
Lue lisää seikkailumatkoista.

Voinko matkustaa yksin maailmanympäri- / multi stop -matkareiteillä? 

Tottakai. Maailmanympärimatkakuvauksemme ovat suunniteltu yksin reissaavalle. Lentoliput varataan yksitellen, joten yksin reissaamiselle ei ole estettä. Useimmat ensikertalaiset reppureissaajat lähtevät matkaan kaverin kanssa, jonka kanssa jakaa sekä ainutlaatuiset kokemukset että vastuu. Jos kuitenkin lähdet reissun yksin, saat varmasti matkakavereita osallistumalla seikkailumatkoille. 
Lue lisää matkaamisesta yksin ja seurassa.Lisää kysymyksiä?

Löydät lisää tietoa reissaamisesta Matkainfoa-osuudestamme. Jos et löydä tarvitsemaasi tietoa, niin ota ihmeessä yhteyttä reissaamisen asiantuntijoihimme. Voit varata itsellesi ajan puhelinkeskustelulle tai tulla sovittuna aikana juttelemaan paikan päälle.

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

 

Ota yhteyttä