Vietnam, 14 päivää

Varaa häämatka Vietnamiin!
Alk. EUR 1750,-/ Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksu
  • Majoitukset
  • Kuljetukset (sis. junaliput)
  • 4x aamiainen, 5x lounas, 3x illallinen
  • Sisäänpääsymaksut
  • Halong Bay & Cat Ba National Park -seikkailu
  • Sapa Trekking -seikkailu
Koe kumppanisi kanssa upea Halonginlahti veneestä ja kajakista käsin. Trekkaa, pyöräile ja ui Cat Ba -saaren upeassa luonnonpuistossa, Nha Trangin rannoilla rentoutumista unohtamatta!

Matkakohteet:

Helsinki – Hanoi – Halonginlahti – Cat Ba -saaret – Hanoi  – Lao Cai  – Sapa – Hanoi – Helsinki

Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat KILROYn unelmanikkarit apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa! 

Nha Trang, Vietnam

Reitti päättyy Nha Trangin rannoille, jossa valkoinen hiekka odottaa häämatkalaisia.

Tällä häämatkalla yhdistyy omatoimimatkailu ennalta varattuihin must-see kohteisiin, joihin lukeutuu ikoninen Halonginlahti sekä Sapan lumoava ympäristö! Vietnam on täydellinen kohde sellaiselle pariskunnalle, joka nauttii yhdessä tehtävistä ulkoaktiviteeteista: tiedossa on maalla trekkausta ja pyöräilyä, mutta myös vesiaktiviteetteja snorklaamisen ja uimisen muodossa. Yhdistä viidakko hiekkarantoihin, ja lähde Vietnamiin!

Häämatkapaketin hintaan sisältyy myös seuraavat kaksi seikkailua:

 

1: Halonginlahti ja Cat Ba -luonnonpuisto

Matka alkaa Hanoista, jossa moderni elämänmeno yhdistyy historiallisiin maisemiin. Monet alueella matkanneet kuvailevat Hanoita Aasian kauneimmaksi pääkaupungiksi eikä sen ruokakulttuurissakaan ole juuri mitään vikaa - ihailtavaa siis riittää!

Heti reissun alussa vieraillaan myös henkeäsalpaavan kauniilla Halonginlahdella, joka kutsuu seikkailijoita fantasiamaailmaa muistuttaviin maisemiin. Hyppää veneeseen ja anna silmien levätä uskomattomissa maisemissa samalla, kun nautit maukkaasta lounaasta veneen kyydissä. Luolissa vierailun, kajakoinnin ja kirkkaissa vesissä uimisen jälkeen onkin hyvä vetäytyä illallisen ääreen mitä rentouttavimmissa tunnelmissa! Seuraavina päivinä vuorossa onkin Cat Ba -luonnonpuisto, jonka jälkeen pääsette rentoutumaan valkoiselle hiekalle Cat Co -rannoille. 

2: Trekkausta Sapassa

Hetken hengähdyksen jälkeen Hanoissa otetaan suunnaksi juna-asema ja Lao Cai. Pääkohde on kuitenkin Sapa, joka on yksi Vietnamin ehdottomista helmistä! Täällä liikkuminen sujuu vaivattomimmin patikoimalla, ja matkaohjelmaan kuuluukin vaelluksia perinteisiin Cat Cat, Lao Chai, Ta Van ja Giang Ta Chai -kyliin. Kylissä tapaatte eri alkuperäiskansoja ja pääsette toden teolla tutustumaan Vietnamin rikkaaseen kulttuuriperimään! Ennen paluuta yöjunalla Hanoihin ehditte vielä nauttia Sapan rauhaisasta tunnelmasta ja kylämarketeista.

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä häämatkareitistä tai matkoista yleisesti, ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reitti yhdessä!

Apua häämatkan suunnitteluun?
Ota yhteyttä!

  

Ota yhteyttä