Sri Lanka & Malediivit, 17 päivää

Varaa häämatka Sri Lankaan ja Malediiveille!
Alk. EUR 3100,-/ Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksu
  • Majoitukset
  • Kuljetukset ja junamatkat
  • 13x aamiainen, 6x lounas, 6x illallinen
  • Sisäänpääsymaksut, safarimaksut
  • Oppaat, laivan henkilökunta
  • Sri Lanka Express -seikkailu
  • Maldives Dhoni Cruise -seikkailu
Kierros ihanan Sri Lankan sisämaassa kuvankauniissa maisemissa ja kruisailua Malediiveillä dhonilla (perinteinen malediivien vene). Mukana kulkee vielä oma kokki - voisiko olla mitään rentouttavampaa?

Matkakohteet:

Helsinki – Sri Lanka – Malediivit – Helsinki

Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat KILROYn unelmanikkarit apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa! 

Sri Lanka, Temple of tooth

Häämatkalla pääsette paitsi rentoutumaan, myös sukeltamaan Sri Lankan eläväiseen kulttuuriin.

Häämatka Sri Lankalle ja Malediiveille yhdistää kaksi upeaa kohdetta samalle, unohtumattomalle matkalle. Tällainen kokonaisuus sopii teille, joita kiinnostaa sekä viidakko että merimaisema: luvassa on rentoutumista molemmissa! Matka alkaa saarivaltio Sri Lankasta, jonka smaragdinvihreät, trooppiset metsät ja henkeäsalpaavat maisemat lumoavat kokeneemmankin matkailijan. Täällä vietetyn reilun viikon jälkeen on aika suunnata paratiisien paratiisille eli Malediiveille, jossa odottavat silkinpehmeät rannat, tuulenvireessä huojuvat palmut ja meri kaikissa turkoosin väreissä. Paikallisen veneen kyydissä pääsette kokemaan upeita maisemia, kulttuuria, ja tietysti yhteisiä vesiaktiviteetteja - eiköhän laiteta suunnitelmiin?

Häämatkapaketin hintaan sisältyy myös seuraavat kaksi seikkailua:

 

1: Sri Lankan seikkailu

Aloita häämatka 8 päivän uskomattomalla luontoelämällä! Reissulla näette ja koette Sri Lankan upeimmat nähtävyydet ja tutustutte parhaimmalla mahdollisella tavalla saarivalion elämänmenoon. Reissulla muun muassa tutustutte mausteplantaaseihin, vierailette safarilla Yalan kansallispuistossa, yövytte Kitulgalan sademetsissä, tutustutte paikallisiin temppeleihin sekä nautitte maan upeista rannoista - taattua laatua Sri Lanka style!

 

2: Malediivien Dhoni-risteily

Valkoinen hiekkaranta, sininen taivas ja kristallinkirkas vesi - voisiko rentouttavampaa loppua häämatkalle keksiä? Tällä viikon risteilyllä pääset kokemaan, miltä turkooseissa laguuneissa uiminen ja paratiisirannoilla makoilu todella tarkoittaa! Pääset myös snorklailemaan Intian valtameren värikkäillä koralliriutoilla ja maistelemaan paikallisia herkkuja. Ainainen +30 asteen lämpötila, herkullinen ruoka, ystävällinen palvelu ja täydellinen rentoutuminen odottavat Malediiveilla!

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä häämatkareitistä tai matkoista yleisesti, ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reitti yhdessä!

Apua häämatkan suunnitteluun?
Ota yhteyttä!

  

Ota yhteyttä