Sambia, Botswana, Namibia ja Etelä-Afrikka, 14 päivää

Varaa unelmien häämatka Afrikkaan!
Alk. EUR 2900,-/ Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksun
  • Majoitukset
  • Bussikuljetukset
  • 6x aamupala, 1x lounas, 2x illallinen
  • Kanoottiressun Okavangon suistoalueella
  • Okavango Delta -retken pääsymaksut
  • Vierailun Kalaharin aavikolla
  • Apua rajamuodollisuuksiin
  • Matkaoppaan, kuskin ja paikallisoppaiden palvelut
Huikea safari Victorian putouksilta Choben suistoalueen läpi Namibian aavikoille. Monenlaista luontoa ja paljon eläimiä. Rentoumista intiimissä lodgessa Durbanin rannikolla Etelä-Afrikassa. Tee unelmien häämatka lumoavaan Afrikkaan!

Matkakohteet:

Helsinki – Livingstone – Victoria Falls – Kasane – Chobe – Nata – Maun – Okavango Delta – Kalahari Desert – Windhoek – Durban – Helsinki


Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat KILROYn unelmanikkarit apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa.

Sambia, Botswana, Namibia ja Etelä-Afrikka, 14 päivää - Namibian aavikkoAuringonlasku Namibian aavikolla – voiko puitteet tästä romanttisemmaksi mennä?

Koe Afrikan lumo arvostetun paikallisoppaan johdolla

Aloita häämatka 8 päivän seikkailumatkalla eteläisessä Afrikassa. Reitille osuu alueen upeimmat nähtävyydet, kuten henkeäsalpaavat Victorian putoukset Sambian ja Zimbabwen rajalla, elefanteistaan tunnettu Choben kansallispuisto Botswanassa ja laajalle levittyvä Kalaharin aavikko.

Matkan aikana hypätään myös kanoottiin ja tehdään melontaretki Okavango Deltan suistoalueelle, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Tämä seikkailumatka on paikallisen, arvostetun matkailuekspertin suunnittelema ja aidon Afrikan kokeminen on taattu. Autenttisuus näkyy niin majoitusvalinnoissa kuin ruuissakin. Tulette muistelemaan Afrikan häämatkaanne loppuelämänne!

Lue lisää hintaan sisältyvästä seikkailumatkasta: 

 Varaa unelmien häämatka Afrikkaan - DurbanMitä olisi häämatka ilman rentoutusosuutta? Niinpä. Sen vuoksi matkanne saa hienon päätöksen Durbanin rantakaupungissa. 

Safarilta surffiparatiisiin Durbaniin 

Tämä häämatkaidea on suunniteltu siten, että safariseikkailun jälkeen hyppäätte lentokoneeseen Namibiassa ja suuntaatte viettämään huoletonta rantaelämää Etelä-Afrikan surffiparatiisiin, Durbaniin. Täällä aurinko paistaa noin 230 päivänä vuodessa. Afrikan sisäinen lento kuten myös lodge-majoitus Durbanin rannikolla kuuluvat hintaan.

Unelmanikkarimme ovat täällä juuri teitä varten. Häämatkan suunnittelussa vain maailma on rajana. Ota yhteyttä, niin luodaan juuri teille täydellisesti sopiva, ikimuistoinen häämatka!

Haaveiletko häämatkasta Afrikassa?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä