Polttariporukalla reissuun?

Polttarimatka - Polttariporukalla reissuun?
Alk. EUR valittu summa/ Henkilö
Amsterdam? Riika? Tai kenties New York? Unohda tylsät mökkireissut: anna tulevalle sulholle tai morsiamelle unohtumattomat polttarit jossain maailman sykkivimmistä sydämistä!

Onnistuneet polttarit reissun päällä

Polttarit: se jokaisen seuruelaisen odottama, ikimuistoinen siirtymäriitti avioliittoon! Onnistuneet polttarit ovat juuri juhlakalun näköiset, joten kannattanee aloittaa suunnittelu miettimällä morsiamen/sulhasen ominaisuuksia ja mieliharrastuksia. Mikäli hän on matkakuumeinen seikkailija, joka haluaa räväkät ja unohtumattomat polttarit, suosittelemme suuntaamaan Suomen rajojen ulkopuolelle - se on vähintäänkin yhtä helppoa mutta tuo mukanaan niin paljon enemmän mahdollisuuksia!

Amsterdamin kanaalit kesäaikaan

Minne ja miten?

Eurooppa pitää edelleen ykkössijaa polttarireissujen kohteena, ja etenkin viime vuosina pääkaupungit Riika, Lontoo ja Amsterdam ovat majoittaneet useampiakin polttariporukoita. Lisäksi lentohintojen laskiessa myös kaukaisemmat kohteet ovat nostaneet päätään: vai miltä esimerkiksi New York tai Miamin South Beach kuulostaisivat?

On lähes mahdotonta antaa täydellistä ohjeistusta täydellisten polttareiden luomiseen, sillä mahdollisuudet ovat rajattomat! Huomioon kannattaa ainakin ottaa:

 1. Osallistujamäärä
  Pienemmän polttariporukan koordinointi voi olla helpompaa, mutta yli 10 hengen porukallakin voi matkustaa helposti osaavan matkatoimiston avulla. Lue lisää ryhmämatkoista >>

 2. Toivottu kesto ja kohde
  Polttarit voivat kestää yhdestä päivästä useampaankin, joten tärkeintä on seurueen tahtotila. Jos suunnataan ulkomaille, on hyvä varautua vähintään yön yli kestäviin polttareihin.

 3. Budjetti
  Tämä tulee selvittää hyvissä ajoin, sillä jokaisella osallistujalla saattaa olla hyvinkin erilainen taloudellinen tilanne. Ulkomaille lähtiessä tulee huomioida lento-, majoituskustannukset ja ohjelmakustannukset. Tässä kuitenkin kannattaa pitää mielessä, että usein majoitus järjestyy edullisemminkin kuin Suomessa, joten loppupeleissä kustannukset saattavat liikkua hyvinkin samoissa summissa!

 4. Polttariohjelma

  No tässä kohtaa ei ideat lopu kesken! Kun kohde on valittu ja budjetti kutakuinkin selvä, kysy meiltä parhaat vinkit kohteessa liikkumiseen - niitä kyllä löytyy.

Joko mennään?

 

Lähdetäänkö reissuun?
Pyydä ilmainen tarjous!

 

Ota yhteyttä