Nepal ja Oman, 13 päivää

Varaa häämatka Nepaliin ja Omaniin! Kuvassa Muscatin maisemia.
Alk. EUR 2 250,- / Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksu
  • Majoitukset
  • Kuljetus Pokhara-Kathmand
  • 5x aamupala, 5x lounas, 4x illallinen
  • Pääsymaksut/Vaellusluvat
  • Bussikuljetus Pokharasta vaelluskohteen alkuun ja takaisin
  • Englantia puhuva matkaopas
Tämä häämatka on suunniteltu teille, jotka haluatte yhdistää elämänne matkaan hieman aktiivilomaa ja rentoutumista eksoottisissa maisemissa. Reissu starttaa suhteellisen helpolla trekillä upeissa Himalajan maisemissa ja päättyy Muscatin hulppeassa hotellissa köllimiseen. Väliin mahtuu vuoristokyliä ja kokemuksia, joita ette ihan hevillä unohda!

Matkakohteet:

Helsinki – Kathmandu – Pokhara (Himalaja-trekki) – Muscat – Helsinki

Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan matkaohjelman ja tarjouksen saamiseksi.

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat unelmanikkarimme apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa.

Häämatkat Nepal Häämatkan ei ole pakko tarkoittaa pelkkää rannalla loikoilua. Se voi tarkoittaa myös upeita vuoristomaisemia!

Häämatkalle kuvankauniiseen Nepaliin ja eksoottiseen Omaniin 

Himalajan auringonlaskut, Nepalin vuoristokylät ja rentouttavat metsämaisemat. Voiko tästä enää romanttisemmaksi mennä? Jos teidän tapauksessanne rakkaus roihuaa paremmin trekkauksen merkeissä kuin valmiiksi pureskellulla pakettimatkalla, kannattaa tutustua Nepalin ja Omanin yhdistävään häämatkaideaamme tarkemmin. 

Reissu starttaa suhteellisen helpolla trekillä Ghorepanin alueella upeissa Himalajan maisemissa. Korkeutta trekillä vain reilut 3 000 metriä, koska eihän häämatkaa kannata laittaa liian rankaksi. Yöt Nepalin osuudella vietetään pienissä vuoristokylissä. Kameraa ei todella kannata unohtaa kotiin, sillä reitille osuva The Poon Hill on yksi parhaista paikoista ikuistaa Himalajan ehkä ikonisimmat spotit: Machhapuchhare, Annapurna ja Dhaulagiri.

Häämatkat: Nepal ja Oman, 13 päivääVuorilta Muscatin lempeiden merituulten syleilyyn.

Matka Nepalista jatkuu Arabian niemimaalle rosoisten vuorten ja sini-vihreän meren väliin kiilattuun Muscatin kaupunkiin. Reippaan trekkailun jälkeen on aika nauttia Omanin eksotiikasta rauhassa ja rentoutua hulppeassa hotellissa. Koska kyseessä on häämatka, on ennen kotiinpaluuta syytä ottaa aikaa vain toisillenne. Rauhallinen Muscat aavikkoineen ja rantoineen on tähän tarkoitukseen oikein oivallinen kohde.   


Tämä on vain yksi ehdotus häämatkanne varalle. Tervetuloa piipahtamaan myymälässämme tai ottamaan yhteyttä muulla tavoin unelmanikkareihimme. Heiltä eivät huikeat reissuideat lopu. Suunnitellaan juuri teille sopiva ikimuistoinen häämatka. Vain maailma on rajana!

Apua häämatkan suunnitteluun?
Ota yhteyttä!
Ota yhteyttä