Marokko ja Espanja, 12 päivää

Varaa häämatka Espanjaan ja Marokkoon!
Alk. EUR 1600,-/ Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksu
  • Majoitukset
  • Kuljetukset
  • 6x aamiainen, 5x lounas, 4x illallinen
  • 5 päivän vuoriopas
  • Climb Mt Toubkal -seikkailu
Mikäli haaveidesi häämatka sisältää sekä vaellusta upeissa maisemissa että rentoutumista suurkaupungissa, tämä on tarkoitettu sinulle!

Matkakohteet:

Helsinki – Marrakech – Mt Toubkal – Marrakech – Barcelona – Helsinki

 

Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat KILROYn unelmanikkarit apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa! 

La Sagrada Familia, Barcelona, Espanja

Reitti päättyy Barcelonaan, jossa löytyy jotakin niin kaupunkielämästä nauttivalle kuin rantalomailijallekin!

1. Marrakech, Marokko

Matkanne alkaa mausteisesta Marrakechin kaupungista Marokosta, jonka värikäs kulttuuri imaisee helposti tunnelmaansa. Djema-el-Fna on kaupungin markkinoita pursuava ydin, jossa kaupankäynti ei hidastu pimeän tullenkaan. Ilta hämärtyy, mutta käärmeen lumoajat jatkavat uhkarohkeaa esitystään ja hennatatuointeja maalataan kadunkulmissa - edessä on siis maaginen ilta!

2. Marrakech / Tizi Oussem

Tänään alkaa seikkailu, kun edessä on siirtyminen kohti Imi Oughladia. Siellä ohjelmassa on vaellus Tizi'n Tacht Passiin, jossa laskeudutaan Azzadene Valleyyn ja yövytään Tizi Oussemin suloisessa kylässä.

3. Tizi Oussem 

Reissun kolmantena päivänä tutustutaan vuoristokyliin Mt Toubkalin pohjoisrinteillä. Mitkä maisemat!

4. Jebel Toubkal

Matka jatkuu laskeutumalla Mizane Valleyn, ja matkalla pysähdytte myös Sidi Chamharouchin pyhätöllä. Tämän jälkeen vuorossa on Mt Toubkalin perusleiri ja valmistautuminen seuraavan päivän vaellukseen.

5. Jebel Toubkal

Nauti vuoristoilman raikkaudesta ja henkeäsalpaavista maisemista samalla, kun valloitatte Mt Toubkalin 4167 metrin korkeudessa!

6. Marrakech

Imlilin kylään tutustumisen jälkeen suunnaksi otetaan jälleen Marrakech, jonne saavutaan hyvissä ajoin viimeisiä shoppauksia silmällä pitäen.

7.-12. päivä Barcelona, Espanja

Aika hypätä koneeseen ja siirtyä Katalonian vilkkaaseen pääkaupunkiin Barcelonaan! Luvassa on kaikkea, mitä kaupunkireissultaan voi toivoa; rentoa rantaelämää, vauhdikasta yöelämää, omaperäistä muotia ja erilaista kaupunkielämää hyvillä viineillä ja tapaksilla höystettynä.

Häämatkapaketin hintaan sisältyy

Majoitukset ja paikalliskuljetukset sisältyvät pakettihintaan. Klikkaa alla olevaa seikkailumatkaa nähdäksesi juuri siitä lisätietoja:

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä häämatkareitistä tai matkoista yleisesti, ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reitti yhdessä!

Apua häämatkan suunnitteluun?
Ota yhteyttä!

 

 

Ota yhteyttä