Indonesia, 16 päivää

Varaa häämatka Indonesiaan!
Alk. EUR 1950,-/ Henkilö

Sisältää

  • Lentoliput
  • Palvelumaksu
  • Majoitukset
  • Suurin osa kuljetuksista
  • 9x aamiainen, 5x illallinen
  • Harrastusvälineet (sukellus ja surffaus)
  • Opetukset ja oppaat
  • Gili Air Fundiving -seikkailu
  • Bali Surf Camp Balangan -seikkailu
Bungalow-elämää Gilillä sukellellen ja aurinkoa palvoen, sekä 8 päivän surf-camp Balanganissa - tästä unohtumaton häämatka rantaelämän ystäville!

Matkakohteet:

Helsinki – Gili – Bali – Helsinki

Alkaen hinta on voimassa kaiken ikäisille pariskunnille, kun matkustajia on kaksi. Hinnat vaihtelevat lento- ja lähtöaikataulujen mukaan, ota yhteyttä tarkan tarjouksen saamiseksi!

Huomaathan, että tämä reitti on ehdotus häämatkaasi varten. Jos unelmareissuusi kuuluu muita kohteita tai aktiviteetteja, ovat KILROYn unelmanikkarit apunasi! Ota ihmeessä yhteyttä, niin autamme juuri sen teille sopivan häämatkan teossa! 

Bali, Indonesia

Häämatkalla pääsette kokemaan Balilla niin rauhaisaa rantaelämää kuin vauhtirikasta surffin opettelua!

Tämä häämatka on teille, jotka nautitte rantaelämästä ja kaikista sen tuomista mahdollisuuksista! Matka Indonesiaan vie sinut seikkailulle vehreisiin sademetsiin ja sukeltamaan kaloja viliseville koralliriutoille. Tällä kertaa tutuksi tulevat saarivaltiosta ainakin Gili Air ja Bali, ja halutessanne jäljelle jäävistä 18 106 saaresta joku muukin! Mikäli haaveistanne löytyy siis halu rentoutua kaukana kaikesta kahdestaan, mutta myös yhdessä kokea uusia vesiaktiviteetteja, on tämä reissu ja kohde juuri teille. Unohtakaa kello ja aikataulut kotiin ja viettäkää unohtumaton häämatka näillä trooppisilla saarille!

Häämatkapaketin hintaan sisältyy myös seuraavat kaksi seikkailua:

 

1: Sukellusta Gili Airilla

Matka Indonesiaan alkaa rennolla Bungalow-elämällä Gili Air -saarella kristallinkirkkaiden vesien ympäröimänä, jossa pääsette tutustumaan myös vedenalaiseen elämään neljän sukelluskerran avuin. Alue on idyllinen esimerkiksi delfiinien, rauskujen ja möhkäkalojen spottaukselle, ja mikäli sukelluskorttia ei vielä löydy voitte suorittaa sen pienellä lisämaksulla paikan päällä.

Itse Gili Airin saari on pikkuinen ja söpö, jossa liikkuminen tapahtuu hiekkaisten polkujen kautta. Erilaiset ravintola ja pikkubaarit odottavat teitä hietikolla, joten unohtumaton elämys on täällä taattu!

2: Bali surf camp

Kristallinkirkas vesi, täydelliset aallot ja rento meininki - voisiko parempaa spottia löytyä surffille? Jaava-saaren itäpuolella sijaitseva Bali lumoaa kiehtovalla kulttuurilla, hienolla rantaviivalla ja upealla luonnolla. Tämä kahdeksan päivän surffileiri sopii minkätasoiselle surffaille tahansa: nappaa parhaat eväät harrastuksen aloittamiselle tai vinkit jatkokehittymiselle! Päivisin surffaatte taitavien oppaiden johdolla Balin parhailla spoteilla ja iltaisin on aikaa rentoutua kaksin tai surffiseurassa. Leirillä löytyy myös tekemistä halutessa välipäiville, sillä paikan päältä löytyy mm. uima-allas eikä pitkä matka ole minnekään. Paikan päältä on ostettavissa myös lisäaktiviteetteja kuten joogaa ja ratsastusta.

 

Heräsikö kysymyksiä?  

Jos sinulla on kysymyksiä tietystä häämatkareitistä tai matkoista yleisesti, ota yhteyttä unelmanikkareihimme. Varaa itsellesi aika joko puhelinkeskustelulle tai tule toimistolle niin suunnitellaan reitti yhdessä!

Apua häämatkan suunnitteluun?
Ota yhteyttä!

  

Ota yhteyttä