Mitä häälahjaksi? Matkalahjakortti

Mitä häälahjaksi? Matkalahjakortti
Alk. EUR valittu summa/ Henkilö
Matkalahjakortti on täydellinen häälahja parille, joiden reissukuume on se yleisin puheenaihe! Valitse summa tai avaa meille suoraan lahjatili, ja lahjan saaja on taas askeleen lähempänä unelmiensa toteutumista.

Häälahjaksi matkalahjakortti

Kaipaatko häälahjaideoita? Jos hääpari arvostaa seikkailuja, uusia kokemuksia tai hyvää ruokaa; viihtyy hiekkarannalla, sukellusretkellä, vuoristomaisemissa tai suurkaupungin sykkeessä; tapaa mielellään uusia ihmisiä, nauttii rajojen rikkomisesta tai yksinkertaisesti kärsii kroonisesta matkakuumeesta, on silloin matkalahjakortti täydellinen häälahja!

Matkalahjakortti on voimassa vuoden kirjoituspäivästä, ja sen voi käyttää mihin tahansa matkapuolen tuotteeseemme - vaikkapa jo valmiiksi mietittyihin häämatkoihin! Kurkkaa myös useimmiten kysytyt, lahjakorttiin liittyvät kysymykset täältä.

UUTUUS: Voit myös avata suoraan lahjatilin

Mikäli tiedätte jo haluavanne häälahjaksi upean häämatkan kuitenkin rahavirroista huolehtimatta, voit avata meille lahjatilin, jonne vieraat saavat tallettaa suoraan haluamansa lahjasumman. Näin vältyt turhilta huolenaiheilta ja varmistut, että tuleva matka näyttää juuri teiltä!

Lahjaksi krääsän sijaan kokemuksia?
Kysy lisää!

 

Ota yhteyttä