Road trip: Uusi-Seelanti

Road trip on oiva tapa tutustua Uuteen-Seelantiin
Road trip Uudessa-Seelannissa on elämys, jota et tule koskaan unohtamaan. Henkeäsalpaavat vuoristot, jäätiköt, sademetsät ja mielettömät aktiiviseikkailut tekevät reissustasi taatusti unohtumattoman!

Road trip Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti on täynnä upeita kohteita, joista monet ovat jopa aivan teiden varsilla. Tutustu maahan maantieseikkailulla ja leiriydy matkapakulla luonnon helmaan.

Ajaminen Uudessa-Seelannissa

Muistathan, että tarvitset Uuteen-Seelantiin kansainvälisen ajokortin. Tsekkaa yllä olevasta linkistä myös muut käytännönvinkit Uudessa-Seelannissa ajamiseen!

Road trip -reitit Uudessa-Seelannissa

Kokosimme oman reittisi suunniteluavuksi Uuden Seelannin road trip -ehdotuksiimme omat suosikkikohteemme.

Kattavat reittimme Pohjois- ja Eteläsaarelle ovat helposti muunneltavissa ja ne on myös helppo yhdistää. Inspiroidu matkaan! 

Uuden-Seelannin Pohjoissaaren road trip

Uuden-Seelannin Pohjoissaaren road trip
Kesto: n. 2 viikkoa
Pohjoissaaren road trip Aucklandista Wellingtoniin on yhtä kuin upeaa rannikkoa, hobitinkoloja, porisevia muta-altaita & kuumia lähteitä, maori-kulttuuria ja paljon muuta. Tsekkaa reittiehdotuksemme ja ala suunnitella omaa matkaasi!
Lue lisää

 

Uuden-Seelannin Eteläsaaren road trip

Uuden-Seelannin Eteläsaaren road trip
Kesto: +-16 päivää
Uuden-Seelannin Eteläsaaren road trip on huikea kokemus: vuorijonoja, kultaisia rantoja, jäätiköitä, sademetsiä, vuonoja ja extreme-lajeja. Koe Eteläsaaren parhaat palat tällä huikealla road tripillä!
Lue lisää

 

Road trip -kombo: Pohjois- ja Eteläsaari

Road trip -kombo: Pohjois- ja Eteläsaari
Kesto: 2 viikkoa
Paras road trip Uudessa-Seelannissa käsittää tietenkin molemmat saaret! Tämä road trip kokoaa yhteen molempien saarten parhaat palat, joten let's go!
Lue lisää


Kysyttävää reiteistä tai kulkupeleistä? Helpota elämääsi ja kysy parhaat vinkit road tripillesi meiltä. Katsasta alta myös ajoneuvovaihtoehtomme Uuteen-Seelantiin ja vuokraa oma menopelisi road trip -reissullesi!

Vuokraa auto / asuntoauto Uudessa-Seelannissa

Vuokraa auto / asuntoauto Uudessa-Seelannissa
Vuokra-autolla road trip -reissaaminen Uudessa-Seelannissa antaa sinulle uudenlaisen vapauden kokea maan upea luonto omaan tahtiisi säästäen samalla rahaa.
Vuokraa asuntoauto
Lisätietoja Uudesta-Seelannista
Lue lisää

 

Ota yhteyttä