Road trip USA:ssa

Road trip USA
Amerikassa pääset kokemaan ehkäpä maailman ikonisimmat road trip -reitit. Vuokraa auto pienelle porukalle tai asuntoauto isolle köörille ja tee unohtumaton road trip USA:ssa, halki maan, jossa kaikki on mahdollista!

Road trip USA:ssa

Kaikki USA:n road trippeihin liittyvä on hienoa! Autoilla on mukava ajella, ympäröivät rakennukset ovat valtavia ja kansallispuistot massiivisia. Mahdollisuuksia seikkailuille on siis joka nurkan ja mutkan takana. USA:han tutustuukin parhaiten juuri road tripillä.

Pitkän road tripin varalle kannattaa tehdä suunnitelma, mutta jätä varaa myös muutoksille, sille juuri ne pikkukylän kurpitsafestarit ja pitkälle yöhön ulottuvat keskustelut paikallisten kanssa ovat road tripin helmiä, joiden ohi ei kannata kiirehtiä ennalta turhan tarkkaan suunnitellun aikataulun pakottamana.

Reittiehdotuksia road tripille USA:han

Kun olet päättnyt lähteä road tripille USA:han, on sinun valittava reittisi. Alle olemme koonneet muutamia klassisimmista reittivalinnoista ja omista suosikeistamme.

Rannikolta rannikolle

Rannikolta rannikolle
1-3 kuukautta
Ultimate road trip! Kruisaile USA:n rannikolta toiselle ja näe läpileikkaus amerikkalaiseen elämään.
Lue lisää

Route 66

Route 66
1-2 kuukautta
Route 66 on ehkä maailman tunnetuin road trip -reitti. 4 000 mailia halki kahdeksan osavaltion ja kolmen aikavyöhykkeen - Route 66 on kaikkien road trippien äiti!
Lue lisää

Florida

Florida
1-3 viikkoa
Floridaaaa!!! Lämpöä, hiekkarantoja, taidetta ja taiteilijoita; bileitä, huvipuistoja ja elämästä nauttimista - tämä on road trip Floridassa!
Lue lisää

Itärannikko

Itärannikko
3-5 viikkoa
USA:n itärannikon road trip -reitin helmiä ovat New York, Boston, Washington sekä Smokey Mountainsin ja Niagara Fallsin kansallispuistot. Itärannikolta on myös helppo piipahtaa Kanadassa.
Lue lisää

Kalifornia

Kalifornia
1-2 viikkoa
Highway 1 on pikaisempi vaihtoehto Kalifornian road tripille. Aloita San Franciscosta ja kulje koko matka meren viertä alas Los Angelesiin tai San Diegoon.
Lue lisää

 

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Road trip USA:ssa

Tiesitkö että voit piipahtaa road trip -reissullasi USA:ssa myös Kanadassa?

Yhdysvaltojen koillisosista on helppo lähteä road tripillä tutustumaan Kanadan itäisiin kaupunkeihin, Ottawaan, Montrealiin ja Torontoon. Muistathan että et voi palauttaa USA:sta vuokrattua autoa Kanadan puolelle.

Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa

Alk. 259,-
Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa
KILROYn kautta myös nuoret, alle 25-vuotiaat kuljettajat saavat vuokrattua auton erinomaisin ja joustavin ehdoin.
Vuokraa asuntoauto Vuokraa auto

Ota yhteyttä