Road Trip USA ja Kanada

Road trip USA ja Kanada - Lähde Pohjois-Amerikan road tripille
Tämä Pohjois-Amerikan road trip -reitti johdattelee sinut USA:n koillisosiin sekä Kanadan puolelle Ottawaan, Montrealiin ja Torontoon. Yhdistä kaksi maata yhteen upeaan seikkailuun ja lähde road tripille USA:han ja Kanadaan!

Hanki itsellesi todellinen pohjoisamerikkailainen kokemus ja näe kuuluisia, ja vähemmän kuuluisia, maisemia ratin takaa. Hommaa kulkuneuvoksi vuokra-auto ja lähde tarkistamaan ikoniset paikat kuten Niagaran putoukset, Harward and Cape Cod ja ihaile matkan varrella kaikkea sitä muuta mitä vastaan tulee. Koe unohtumattomia hetkiä vaelluksella Kanadan huikeassa luonnossa ja bongaa valaita Atlantin valtamarellä. 

Reittiehdotus:

New York – Cape Cod – Boston – Portland – Montreal – Ottawa – Toronto – Niagaran putoukset – New York

Road trip USA ja Kanada suositeltu kesto: 3–4 viikkoa

Road trip USA ja Kanada - Kuvagalleria

1. New York, New York

Ota kunnon startti tälle kahden maan road trip -yhdistelmälle ja hyödynnä New Yorkin loppumaton tarjonta: kulttuuria, juhlintaa, museoita, ruokaelämyksiä, shoppailua, nähtävyyksiä, kahviloita, naapurustoja ja stereotypiota joka nurkalla! Varaa siis kunnolla aikaa New Yorkin tutkailulle ennen kuin pakkaan auton ja aloitat maantieseikkailusi.

2. Cape Cod, Massachusetts

Cape Cod ulottuu pitkälle Atlanttiin, mikä saa sinut kuvittelemaan, että olet maailman laidalla: upeat, loputtomana näyttäytyvä meri ja horisontti, joka on ikuisuuksien päässä tekevät maisemasta paikka paikoin lähes epätodellisen. Vietä aikaa kotoisissa satamakylissä, liiku paikasta toiseen pyöräillen ja lähde seikkailemaan hiekkadyyneille. Samalla voit kätevästi käydä ihailemassa myös alueen toista tunnettua kesäpaikkaa, Martha's Vineyardia.

Road trip USA ja Kanada - Cape Cod

3. Boston, Massachusetts, USA

Sukella toden teolla amerikkalaisuuteen ja tutustu yliopistoelämään, käy baseball-matsissa ja tee olosi kotoisaksi paikallispubissa. Boston on loistokaupunki tähän kaikkeen! Muista käydä pörräämässä myös Harwardin yliopiston historiallisilla kampuksilla. 

Road trip USA ja Kanada - Boston

4. Portland, Maine, USA

Useimmiten sanonta kaikki on suurta (välillä jopa liian suurta) Amerikassa on varsin osuvasti todettu, mutta isosta maasta löytyy myös paljon kodikasta ja pientä. Portlandista, Old Port District -alueella pääset sukkeloimaan pienissä putiikeissa, erikoisliikkeissä ja pikkupubeissa ja -kahviloissa. Ja kun kaupungilla pyörimen alkaa riittää, siirry rannikolle ja lähde merelle tähyämään ryhävalaita, sillivalaita ja atlantin dlefiinejä.

5. Montreal, Kanada

Tervetuloa Kanadaan! Montreal on Quebecin suurin kaupunki ja siellä asuu muuhun maan kaupunkeihin verrattuna eniten ranskankielistä väestöä, joten pistä kielitaitosi testiin! Montreal tarjoilee vierailijoille mm. huikeita ruokaelämyksiä ja kahvilakulttuuri on täällä aivan omissa sfääreissään. Varmista, että varaat aikaa kaiken syömisen sivussa myös värikkäässä ja leikkisässä Plateaun kaupunginosassa kiertelyyn!

Road trip USA ja Kanada - Montreal, Plateu

6. Ottawa, Kanada

Ottawa on Kanadan pääkaupunki ja siellä aisit vaivatta ja huomaamatta eurooppalaisen tunnelman. Ottawa on jännittävä yhditelmä modernia arkkitehtuuria ja vanhoja, kunnioitusta herättäviä rakennuksia. Château Laurier on se tunnetuin ja hulppeista hulppein, mutta pidä silmät auki myös hieman pienemmille historiallisille taideteoksille! 

7. Toronto, Kanada

Toronto on Kanadan suurin kaupunki. Ontario-järven rannalla sijaitseva kaupunki on mitä mahtavin paikka liikkua ulkona luonnossa. Torontossa on myös mielenkiintoisia taidepiirejä ja sen yöelämä on vilkasta, joten liity joukkoon ja istu iltaa paikallisten kanssa.

Road trip USA ja Kanada -Toronto

8. Niagaran putoukset

Niagaran putoukset ei pahemmin esittelyjä kaipaa, mutta tunnettuudestaan ja turistimassoista huolimatta putoukset ovat yhä vaikuttava näky, jos vain pystyt blokkaamaan mielestäsi kaikki muut näkyä ihailemaan tulleet turistit. Putoukset tyrskyävät Kanadan ja USA:n rajalla, joten nähtävyytenä ne sopivat enemmän kuin osuvasti juuri tälle road trip -reissulle!


9. New York, New York, USA

Ympyrä sulkeutuu, kun kaarrat takaisin New Yorkiin. Vielä ennen kotimatkaa vietä hetki shoppaillen: kätettyä East Villagesta tai upouutta Fifth Avenuelta. Lopeta loma tyylillä ja nouse taivaalle ja ota uusi katsontakulma New Yorkiin helikopterin kyydistä!

Oletko alle 25-vuotias?

Oletko alle 25-vuotias?
Normaalisti USA:ssa ja Kanadassa autonvuokrausta varten sinun tulee olla yli 25-vuotias, mutta KILROYn kautta saat Alamon erikoisdiilin. Et maksa ylimääräistä nuoren kuskin -maksua ja kaikki vakuutukset kuuluvat hintaan.
Vuokra-autot USA:ssa Ota yhteyttä

 

Kysymyksiä Pohjois-Amerikan road tripeistä? Noh, kysy pois ja tule kuuntelemaan kaikki ne muutkin vinkit ja ohjeet, joita et ehkä osaa edes kysyä! Soita, meilaa tai tule käymään, niin saat infoa auton vuokraamisesta ja vakuutuksista, vinkkejä pakkaamiseen ja matkan varren tekemisiin. 

Road trip, here we come!
Varaa aika reissusuunnitteluun
Ota yhteyttä