Road Trip Kanadassa

Road trip Kanada - Lähde road tripille Kanadaan
Kanada tarjoilee huikeita maisemareittejä vapauden tunteesta haaveileville seikkailijoille. Lähde tien päälle kaverin, kahden tai useamman kanssa ja vuokraa menopeliksi auto, matkapaku tai asuntoauto matkaajien määrän ja mieltymyksien mukaisesti. Road trip odottaa ottajaansa!

Road trip Kanadassa

Kanadan monipuolisuus, tieverkoston kunto ja autojen valikoima puhuvat kaikki road trip -matkailun puolesta. Kun ajelu on leppoisaa ja matkan varrella on tekemistä ja nähtävää enemmän kuin ehdit omaksua, vietät Kandan reissulla helposti viikkoja ja taas viikkoja. Kanadan on täynnä mahdollisuuksia, sinun täytyy vain tarttua niihin.

Reittiehdotuksia road tripille Kanadaan

Kun olet tehnyt päätöksesi, että road trip on se sinulle sopivin tapa tutustua kanadalaiseen kulttuuriin, ihmisiin, kaupunkeihin, luontoon ja elämänmenoon, on aika suunnittella ajoreitti. Löydät näiltä sivulta muutaman esimerkkireitin, joista poimit helposti suosikkisi oman reittisi varrelle.

Itäinen Kanada

Itäinen Kanada
2-3 viikkoa
Näyttäviä merimaisemia, ulkoilma-aktiviteetteja & romanttisia pakopaikkoja, majakoita, historiaa & rauhallista elämänmenoa. Kanadan itäosat kannattaa kokea itse!
Lue lisää

Läntinen Kanada

Läntinen Kanada
2-3 viikkoa
Tämä road trip -reitti tarjoaa kansallispuistojen erämaamaisemia, koskenlaskua, melontaa & vaellusta yhdistettynä suurkaupunkien urbaaniseikkailuihin & yöelämään.
Lue lisää

Kanada & USA -combo

Kanada & USA -combo
3-4 viikkoa
Yhdistä kaksi Pohjois-Amerikan jättiläistä yhteen road trip -reittiin. Vajaassa kuukaudessa et ehdi kaikkialle, mutta tällä reitillä pääset hyvään alkuun!
Lue lisää


Road trip Kanada - KILROY

Road trip Kanada - Revelstoke

Road trip Kanadassa - Calgary

Road trip Kanada - Prinssi Edwardin saari  

Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa

Alk. 259,-
Vuokraa auto tai asuntoauto USA:ssa ja Kanadassa
Meidän kautta myös nuoret, alle 25-vuotiaat, kuljettajat saavat vuokrattua auton erinomaisin ja joustavin ehdoin.
Vuokraa asuntoauto Vuokraa auto

 

 

Ota yhteyttä