Road trip Australiassa

Tee unohtumaton road trip Australiassa
Haluatko tutkia Australiaa rauhassa omaa tahtia? Tutustu näihin Australian road trip -reitteihin valmistautuessasi matkaan. Ei muuta kuin soittolistaa suunnittelemaan ja talla pohjaan!

Road trip Australiassa

Australia on erittäin monipuolinen maa. Karuista rannikoista ja kauniista rannikoista hulppeisiin kaupunkeihin, elämää kuhisevaan sademetsään ja massiiviseen outback-autiomaahan. Etäisyydet ovat Australiassa valtavia. Kannattaa siis suunnitella reitti huolella ja miettiä missä kannattaa pysähtyä. Tutustu Australiaan road trip -reissulla ja nauti oman aikataulun tuomasta vapaudesta. Vuokraa matkapaku, jeeppi tai asuntoauto.

Australian road trip -reittiehdotuksia

Kun olet päättänyt lähteä road tripille Australiaan, valittavanasi on loputtomalta tuntuva määrä reittejä. Olemme valinneet alle omat suosikkimme. Kaikki ovat omalla tavallaan erilaisia, eripituisia ja erinomaisia.

The Great Tropical Drive

The Great Tropical Drive
2 viikkoa
Reitti kulkee pitkin Queenslandin provinssin pohjoisosia. Se alkaa Cairnsista ja jatkuu palmupuiden varjostamilla teillä kaunista rannikkoa pitkin. Great Tropical Drive road trip -reitillä näet myös sademetsiä ja outback-autiomaata.
Lue lisää

Great Ocean Road

Great Ocean Road
Viikko
Reissaa Melbournesta Adelaideen Victorian osavaltion kaunista rannikkoa pitkin. Matkan varrella pääset ihailemaan Grampiansien luontoa, Naracoorten luolia ja maistelemaan Coonawarran viinejä.
Lue lisää

Melbournesta Sydneyyn - Heritage Drive

Melbournesta Sydneyyn - Heritage Drive
10 päivää
Tämä road trip -reitti alkaa Melbournesta, kulkien läpi Victorian osavaltion viinitarhojen, pääkaupunki Canberran ja eteläisten vuorireittien päättyen yhteen maailman upeimmista kaupungeista.
Lue lisää

 

Ota yhteyttä