Compact C-19 -asuntoauto - USA ja Kanada

Vuokraa asuntoauto USA:ssa tai Kanadassa

Kohokohdat

  • Parivuode
  • Yhden hengen vuode
  • Ilmastointi
  • Patteri
  • Automaattivaihteet
C-19 on kompakti asuntoauto Cruise Americalta. Lähde road trip -reissulle USAan tai Kanadaan ja koe täydellinen vapaus! Sinulla on kaikki tarvittava jo mukana.
Maat: USA ja Kanada

Cruise American C-19 asuntoauto antaa sinulle täyden vapauden USAn ja Kanadan road trip -matkalle. Sinulla on kaikki tarvittava mukanasi, eikä sinun tarvitse miettiä majoitusvaihtoehtoja. Sinullahan on vuokra-auto ja majoitus samassa!

Millainen asuntoauto on hyvä vuokrata USAssa ja Kanadassa?

KILROYn yhteistyökumppanilla Cruise Americalla on 40 vuoden kokemus matkailu- ja asuntoautojen vuokrauksesta Amerikassa ja Kanadassa. Asuntoautoja on kolme mallia.

  • Jos teitä on kaksi ja haluatte ison asuntoauton mukavuude pienessä koossa, oikea valinta on C-19 asuntoauto, joka on Cruise American asuntoautoista pienin. Sitä on helppo ajaa ja parkkeerata. Asuntoauto kuluttaa vmyös vähiten polttoainetta.
  • 4-5 hengen perheen tai ryhmän kannattaa valita keskikokoinen C-25 asuntoauto
  • Kun taas 5-7 hengelle C-30 asuntoauto on oikea vaihtoehto.

Ajaminen ja nukkuminen asuntoautossa

C-19 asuntoautoon mahtuu yhteensä neljä henkilöä. Etupenkeille mahtuu kaksi henkilöä ja auton keskiosassa on istumapaikat vielä kahdelle hengelle. Keskiosassa sijaitsee myös ruokailutilat. Ruokapöytä muuntautuu helposti vuoteeksi yhdelle. Parivuode sijaitsee ajokopin yläosassa. Tämä asuntoauto sopii erinomaisesti pariskunnille.

Kaikissa Cruise American asuntoautoissa on ohjaustehostin, ABS-jarrut ja automaattivaihteet.

C-19 asuntoauto päivällä
  C-19 asuntoauto yöllä
Klikkaa suuremmaksi - C-19 asuntoauto USAssa ja Kanadassa     Klikkaa suuremmaksi - C-19 asuntoauto USAssa ja Kanadassa

Keittiö ja kylpyhuone

C-19 asuntoauton keittiö ja kylpyhuone on erinomaisesti varustettu. Asuntoautosta löytyy myös patteri viileisiin öihin esim. vuorilla. Keittiön hanaan saa liitettyä kylmävesipumpun. Liedessä on kaksi poltinta. Keittiöstä löytyy myös mikro ja jääkaappi pakastinlokerolla. Kylpyhuone on varustettu suihkulla ja vesihuuhtelevalla wc-istuimella.

Mitat

Korkeus ulkoa: 3,72 m
Pituus ja leveys ulkoa: 6,15 m x 2,34 m
Parivuode ylhäällä: 1,52 m x 2,13 m
Yhden hengen vuode: 0,94 m x 1,83 m

 

Käykö eurooppalainen ajokortti?

Kaikkia Cruise American asuntoautoja voi ajaa tavallisella eurooppalaisella ajokortilla (standard car, category B).

Mitä maksaa C-19 asuntoauton vuokraaminen USAssa ja Kanadassa?

KILROY ja Cruise America käyttävät varauksissa "Flex Rate" hinnoittelua , joka määrää hinnan per viikko, riippuen varausajasta. Jos varaat asuntoauton ajoissa ja tarjolla on vielä paljon autovaihtoehtoja - lentolippujen tavoin maksat vähemmän, kun taas varaat asuntoauton lähellä lähtöpäivää maksat enemmän. Äläkä unohda, että hinnat ovat joustavia - joskus suurempi C-30 asuntoauto on edullisempi, kuin pienempi C-19 tai keskikokoinen C-25 asuntoauto - kaikki on kiinni valikoimasta. Hintaa tulee tietenkin lisää lisäkilometreistä ja lisävarusteista, joita tarvitset mukaasi. Kysy paras hinta myymälästä.

Yhden suunan autonvuokra

Cruise American kaikien USAn vuokrauspisteiden välillä on mahdollista vuokrata asuntoauto yhdelle suunnalle (ei toimi USAn ja Kanadan välillä). Yhden suunnan autonvuokra on 750 USD.

Kartasta näet Cruise American USAn ja Kanadan vuokrauspisteet

Klikkaa suuremmaksi

Suositut road trip reitit USAssa ja Kanadassa

Kaikkein suosituin road trip klassikko on reitti San Franciscosta Los Angelesiin ja matkan varrella käydään Grand Canyonilla ja Las Vegasissa ja Yosemiten kansallispuistossa, ennekuin suunnataan takaisin San Franciscoon.

Meillä on monia reittiesimerkkejä antamassa inspiraatiota road tripillesi USAan ja Kanadaan.

Lataa Cruise American asuntoauton käyttö- ja reittivinkit (englanniksi) (PDF, 8 mb)

Ota yhteyttä