Matkapakut ja asuntoautot USA:ssa ja Kanadassa

Matkapaku ja siitä vielä isompi asuntoauto ovat käteviä, kun suunnittelet pidempää road trippiä ja jos reissuporukka on kahta henkeä isompi. Matkapaku ja asuntoauto säästävät motellikuluja, kun petipaikka kulkee kätevästi matkassa mukana.

Matkapaku USA:ssa - Matkapakut ja asuntoautot USA:ssa ja Kanadassa

Kun tiedät, mitä reissultasi haluat edes suunnilleen ja kuinka pitkä maantieseikkailu sinulla on edessäsi, voimme suositella juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja: mistä olet valmis tinkimään tien päällä ja mistä et.

USA:n ja Kanadan valikoimassamme on monelaisia ja -kokoisia matkapakuja sekä asuntoautoja. Osa autoista sopii erityisesti reppureissaajille, osa paremmin perheille ja isommille seurueille. 

Matkapakut ja asuntoautot - Hinta?

Matkapakujen ja asuntoautojen hinnat USA:ssa ja Kanadassa vaihtelevat sesongeittain vastaavaan tapaan kuin lentoliputkin. Alta näet alkaen hintoja, mutta huomaathan, että lopullinen hinta määräytyy matkapakujen ja asuntoautojen saatavuuden sekä reissusi vuodenajan mukaan. 

Ota yhteyttä niin autamme mielellämme tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan menopelin valinnassa. Saat samalla tarjouksen ja voit lopettaa hintojen arvailun. 

Ota yhteyttä