Trans-Siperia - Junamatkojen junamatka

Kohokohdat

  • Samanhenkistä matkaseuraa
  • Unohtumaton junamatka
  • Majoitus ja kyyti samassa
  • Vapaus tehdä, mitä itse haluat matkan varrella
  • Apuja Venäjän viisumin kanssa
Kommunistiajan matkamuistoja ja matushka-nukkeja. Näitä saatoit odottaa ja näitä varmasti löydätkin Trans-Siperian varrelta, mutta Venäjä on paljon muutakin. Trans-Siperian junamatkalla laajennat mielikuvaasi naapurimaastamme.

Legendaarinen junamatka Siperian halki. Raidematkalla Moskovasta Vladivostokiin on pituutta n. 9600 kilometriä ja Trans-Siperian junarata onkin yksi maailman pisimmistä yhtämittaisista rautateistä. Päärata kulkee Venäjän laidalta toiselle, mutta voit vaihtaa myös sivuraiteille ja esimerkiksi jatkaa matkaasi Trans-Mongolian radalla Irkutskista Ulaanbaatarin kautta Pekingiin. Ja matkalla voit nauttia vaikkapa samppanjaa ja venäläistä kaviaaria! 

Olipa matkareittisi sitten mikä tahansa, Trans-Siperian radan varrella on monta mielenkiintoista pysähdyspaikkaa. MUTTA tällä reissulla itse matka on kuningas. Trans-Siperia on kokemus määränpäästä riippumatta!

Reittivaihtoehtoja on moneen lähtöön, joten valitse omasi ja lähde seikkailuun!

Lue lisää, milloin lähteä reissuun ja katso samalla kuvia Trans-Siperian matkalta.

Trans-Siperia-rataa molempiin suuntiin

Voit luonnollisesti matkustaa Trans-Siperian rataa molempiin suuntiin. Reitti Moskovasta Pekingiin, ja Pekingistä Moskovaan, on yksi maailman vanhimmista ja tunnettu reittinä, joka vie matkalaisen maailman syrjäisimmille ja kaukaisimmille maille. Kaikki junaradan kohteet eivät vielä tänäkään päivänä ole saavutettavissa lentoteitse.

Kiinasta mieleen jää varmasti makuseikkailut sekä Pekingin nähtävyydet, joissa historia ja nykypäivä kohtaavat kiehtovalla tavalla. Mongolia on puolestaan karu ja kesytön paikka, jonka pääkaupunkia Ulaanbaataria pidetään maailman kylmimpänä pääkaupunkina. 

Trans-Siperian reitti läpi Venäjän

Trans-Siperia ja Trans-Mongolia kartalla


Löydä oma Trans-Siperia-matkasi 


Kesähellettä vai hyytävää kylmyyttä?

Trans-Siperian rautatieyhteys toimii vuoden ympäri. Jos matkustat talvella koet 35°C pakkaset ja uimareissu Baikal-järvessä voi olla ekstra-ainutlaatuinen kokemus. Talvella Siperia näyttää siltä, miltä sen kuvitteletkin näyttävän: kylmältä ja valkoiselta – mongolialaiset talvisaappaat ja turkisvetimet alkavat kummasti houkutella.

Kesällä koet päinvastaisen tilanteen lämpötilojen hipoessa läpi matkan 35°C:ta. Etelä-Mongolian Gobin autiomaassa, 45°C:ssa, talven viileys voi tuntua houkuttelevalta ajatukselta. Valitse siis itsellesi sopiva reissuaika ja kysy KILROYn unelmanikkareilta reissuvinkkejä. Trans-Siperian junamatka on joka tapauksessa yksi erikoisimmista reissuista, joita koskaan olet tehnyt tai tulet tekemään.


Heräsikö kysymyksiä Trans-Siperian reissusta? Pistäydy myymälässä kysymyksiesi kanssa, soita tai mailaa, niin suunnitellaan reissusasi yhdessä. Voit myös varata itsellesi ajan joko puhelinkeskustelulle tai kasvotusten käytävälle juttutuokiolle reissuasiantuntijoidemme kanssa. 

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

Ota yhteyttä