Junamatkat Silkkitiellä

Silkkitie junalla

Kohokohdat

  • Matkustat pienryhmissä, max. 15 hlö
  • Reissaajien ikä 18-35v
  • Ainutlaatuinen junamatka Silkkitiellä
Matkusta junalla Aleksanteri Suuren, Tšingis-kaanin ja Marco Polon viitoittamalla tiellä autiomaiden läpi ja vuorijonojen yli. Hyppää Silkkitien junaan ja löydä varhaisen Persian valtakunnan salat ja karavaaniväylät teen, mausteiden ja silkin kauppapaikoille.

Junamatka Silkkitietä pitkin 

Muistatko, kun koulussa puhuttiin Silkkitiestä? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä itse katsomaan ja kokemaan, kuinka pitkä se matka todella oli, ja mitä kaikkea mahtuu Turkin ja Kiinan välille.

Matka Silkkitien päästä päähän kestää 24 tai 25 päivää riippuen kumpaan suuntaan teet matkaa. Näihin päiviin mahtuu unohtumattomia maisemia ja tunnelmaa, jonka ymmärtää vain paikan päälle menemällä. Junamatka Turkin, Iranin, Turkmenistanin, Uzbekistanin, Kazakstanin ja Kiinan läpi ei ole ihan jokaisen reissaajan listalla, mikä tekee matkasta ainutlaatuisen. Yksin ei reissun päällä tarvitse olla, mutta turistilaumoja ei tällä reitillä näy. 

Lue lisää alta ja inspiroidu kuvista!

Silkkitien junamatkan asemilla sinua avustaa ja opastaa honcho. Honcho on paikallinen nuori, joka tekee oppaan töitä muun elämänsä ohella. Nuoret, paikalliset oppaat tuntevat kaupungit parhaiten ja ovat siksi parhaita vinkkien antajia sinulle ja muille ryhmän jäsenillesi. Honchot eivät järjestä ennaltamäärättyjä kaupunkikierroksia, vaan kuuntelevat ryhmän toiveita ja vievät sinut minne haluat, suosittelevat ruokapaikkoja ja vinkkaavat kaupungin saloista. Voit tietenkin myös valita omatoimisen seikkailun. 


Silkkitiellä nähtyä


Kiinnostuitko junamatkasta Silkkitiellä? Mutta haluat kenties vielä kysäistä asian tai pari? Lennot ja vakuutuksetkin pitäisi hoitaa... Varaa ihmeessä itsellesi aika joko myymäläämme tai puhelimitse käytävään keskusteluun niin asiantuntevat reissaajamme auttavat unelmiesi toteutuksessa. Tai soita vaikka heti.

Heräsikö kysymyksiä?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

Ota yhteyttä