Japan Rail Pass - Junapassi Japanissa

Japan Rail Pass - Junapassi Japanissa
Alk. EUR 281,- 7 päivän passi

Kohokohdat

  • Matkusta mukavasti
  • Voimassa 1-3 viikkoa
  • Osta passi väh. viikkoa ennen matkan alkua
Jos suunnittelet matkustavasi Japaniin ja kulkevasi siellä junalla, osta Japan Rail Pass -junapassi. Junat ovat mukavia, siistejä ja niiden verkosto kattaa koko Japanin. Japan Rail Pass on voimassa myös joissain Japan Railin bussiyhteyksissä. Huomaathan, että passin voi ostaa vain Japanin ulkopuolelta.

Japan Rail Pass - Japanin junapassi

Japanin junapassiin voi ladata 7, 14 tai 21 päivää matkustusaikaa. Passi on oivallisen mutkaton tapa kiertää Japania. Läpyskän vilauttaminen konduktöörille säästää aina uuden lipun ostamisen vaivan. 

Junapassi Japanissa. Mukavaa matkustusta Green-luokan Japan Rail Passilla.

Mukavaa matkustusta junassa

Junapassissa on kaksi mukavuusluokkaa: vihreä ja punainen. Vihreä on "mukava" ja punainen "ekstra-mukava". Kun olet valinnut, kuinka mukavasti haluat matkaa taittaa, voit alkaa suunnitella matkaa.

Japani koostuu neljästä pääsaaresta eikä mitään niistä kannata jättää kokematta. Aloita matka vaikka Osakasta, yövy temppelissä Koyasanissa, rentoudu rannalla Shimodassa, vieraile perinteisessä Takayamassa ja päätä matka herkulliseen sushi-ateriaan Tokiossa. Tarkkoja tietoja reiteistä ja reittisuunnittelusta saa Japan Rail Passin kotisivuilta.

Osta Japan Rail Pass -junapassi

Kuten sanottu, Japan Rail Pass -junapassit ovat myynnissä vain Japanin ulkopuolella, ja KILROYlta niitä saa! Ostathan passisi vähintään viikkoa ennen maailmalle lähtöäsi.

 

Ota yhteyttä