Intian junamatkat

Junamatka Intiassa - Holy Cow!

Kohokohdat

  • Intia aidoimmillaan
  • Kätevä tapa reissata ja nähdä koko Intia
  • Tutustut muihin reissaajiin
  • Apua ja tukea reissukavereilta
  • Max. 15 henkilöä ryhmässä
Intian valtava rautatieverkosto odottaa reissaajia! Intia on suuri ja monipuolinen, ja ehdottomasti mielenkiintoisin tapa reissata Intiassa on taittaa matkaa junilla.

Junalla Intian halki – joko lähdetään? Junamatkat kuuluvat Intiaan yhtä luonnollisesti ja tiiviisti kuin road tripit amerikkalaiseen kulttuuriin. Intiassa junalla matkustaminen on edullista ja verkosto on yksi maailman laajin raidekilometreissä mitattuna. Yli 7 000 juna-asemaa varmistaa, että pääset melkeinpä minne tahansa haluatkin. Paikalliset käyttävät junia maanteitä useammin, joten matkalla koet – ja kuulet – varmasti todellista Intiaan.

Junamatkat Intiassa ovat kokemus sinänsä ja toisinaan lippujen ostaminen ja asemilla navigointi voi olla turhankin intensiivistä ja pakahduttavaa.  Kaikesta kuitenkin selviää kärsivällisyydellä ja avoimella mielellä. KILROYlla on lisäksi kätevä ratkaisu junamatkoihin Intiassa: Holy Cow! Junamatkat Holy Cow:n matkassa ovat täydellinen yhdistelmä itsenäistä reissaamista ja mahdollisuuksia tutustua, ja tarvittaessa tukeutua, muihin reppureissaajiin. 

Kun varaat junamatkasi KILROYlta, matkustat pienryhmissä muiden reppureissaajien kanssa. Ryhmässäsi on enimmillään 15 18–35-vuotiasta reissaajaa. Junalla matkustaessasi saat kätevästi sekä liikkumisen paikasta toiseen että majoituksen! Lisämausteena saat seuraksesi paikallisoppaan, honchon.   

Katso tunnelmia Intian junamatkoista 

Mitä matkaan sisältyy? 
Holy Cow - matkat Intiassa on jaettu neljään alueeseen, ja voit itse valita haluatko hypätä mukaan vain yhdelle osiolle vai kiertää junalla kaikki neljä. Alta näet tarkempaa tietoa reittivaihtoehdoista. 

Mikä on Honcho?

Honcho on paikallinen nuori, joka tekee oppaan töitä muun elämänsä ohella. Paikalliset nuoret tuntevat kaupungit parhaiten ja ovat siksi hyviä vinkkien antajia – missä sitten kaipaatkin vinkkejä. Honchot eivät järjestä ennaltamäärättyjä kaupunkikierroksia, vaan kuuntelevat ryhmän toiveita ja vievät sinut minne haluat, suosittelevat ruokapaikkoja ja vinkkaavat kaupungin saloista. Voit tietenkin myös valita omatoimisen seikkailun. Nuorille maksetaan kunnon palkkaa, joten he eivät anna suosituksia komissioiden toivossa.


Junamatkalla Intiassa 


Heräsikö kysymyksiä Intiassa junalla matkustamisesta? Tai muusta reissaamisesta? Varaa itsellesi aika – joko puhelimessa tai paikan päällä myymälässämme käytävälle juttutuokiolle – ja tule kysymyksiesi kanssa reissaavien asiantuntijoidemme juttusille.

Apua matkan suunnitteluun?
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen

 

 

Ota yhteyttä