Stray Bus Pass – koe Uusi-Seelanti bussipassilla

Strayn bussipassilla Uudessa-Seelannissa
Alk. EUR 58,-

Kohokohdat

  • Hop-on/hop-off bussipassi
  • Voimassa 12 kuukautta
  • Erittäin joustava
  • Monia eri reittejä ja passeja
  • Varma majoitus yöpysähdyksille
Joustavat Uuden-Seelannin hop-on/hop-off bussipassit Stray Travelilta. Valinnanvaraa riittää 20 bussipassista, jotka kattavat Uuden-Seelannin Pohjois- ja Etelä-saarten ihmeet.

Stray New Zealandin idea on tämä: Matkustat bussilla hop-on/hop-off -tyylillä n. 30 muun nuoren matkaajan ja reppureissaajan kanssa. Keski-ikä Strayn busseissa on 27 vuotta. Passi, jonka valitsit määrää reittisi. Strayn bussikuskit ovat leppoista väkeä ja matkan taittuessa heiltä saa paljon tietoa Uudesta-Seelannista - todellisuudessa kuski on enemmän opas kuin bussinkuljettaja. Jos sattuu vaikka niin, ettet ole onnistunut saamaan majoitusta on kuskisi juuri oikea henkilö, jolta kysyä neuvoa. Hän on juuri Sinua varten kun tarvitset apua. Ja kaikki tämä joustavasti.

Mikä Hop-on/Hop-off?

Hop-on ja hop-off - Kaikilla Strayn busseilla voit hypätä kyytin ja pois niin usein ja niin monessa paikkaa, kuin vain haluat, niin kauan kun muistat päivittää reittisi Straylle netissä.
Alla kartassa on valkoisia palloja, jotka osoittavat paikat joissa Stray bussi pysähtyy yön yli. Reitin kohokohdat löydät kartalta oranssilla palloilla. Strayn bussit pysähtyvät myös tasaisin ajoin supermarkettien kohdalla, jotta voit köydä ostamassa väliplaa ja juotavaa tarvittaessa.

Strayn bussien reittikartta Udessa-Seelannissa

Bussipassi on voimassa 12 kk

Kaikki Strayn bussipassit ovat voimassa 12 kk ja niin kauan kun kuljet yhteen suuntaan (back-tracking eli takaisin matkustus on kielletty), voit käyttää sitä niin paljon kuin haluat. Kun Strayn bussipassi on valittu ja varattu se on aktivoitava 12 kk sisällä, joka tapahtuu kun astut bussiin ensimmäisen kerran.

Majoitukset tienpäällä

(Valkoiset pallot kartassa) Stray järjestää yöpymisesi ja he myös takaavat että sänkypaikka löytyy. (jopa kun kausi on vilkkaimmillaan - todella kätevää!). Voit valita erilaisista huoneista sopivan: reppureissaajien dormi (n. 25 NZD /yö) tai kahden hengen huoneen (n. 65 NZD /2 hlö). YHA, VIP tai Nomads Backpackers ovat ne yleisimmät hostellit, joissa majoitutaan Uudessa-Seelannissa.

Kuinka varaan ja mistä saan lisätietoa?

Haluatko varata bussipassin Uuteen-Seelantiin? Ota yhteyttä Travel Expertteihimme, he kertovat sinulle myös parhaat vinkit reppureissulle Uuteen-Seelantiin.

Ekologinen Stray

Ympäristöystävällisistä toimistaan Straylle on myönnetty Uuden-Seelannin turismiviranomaisen, Qualmarkin, Enviro Gold Award -palkinto toimista ympäristön hyväksi.

Haluan bussipassin Uuteen Seelantiin
Kysy lisää matkamyyjiltä

 
Suositut Stray New Zealandin bussipassit alla - lisää bussipasseja Uuteen-Seelantiin täältä.

 

Ota yhteyttä